Boguś ale sama przepływka czy przepływka plus "kłopoty" jakich jej błędne działanie mogło przysporzyć ?vibowit pisze:Przepływomierz
Bo to może być gruba różnica, tfu-tfu-tfu

Pozdrawiam
Grzegorz
Boguś ale sama przepływka czy przepływka plus "kłopoty" jakich jej błędne działanie mogło przysporzyć ?vibowit pisze:Przepływomierz
To zależy. Turbo zawsze można założyć większe, a przepływkę ciężko.esilon pisze:wyrazyvibowit pisze:Przepływomierzchoc lepiej to niz np turbo
850 pln ?
A jak ich nie kochać!?liwit pisze:Wy to musicie kochać te samochody
Szkoda, że drobiazg kosztuje tyle co 10 x "nic do Subaru".So What! pisze:To całe szczęście, że w sumie drobiazg.
Bo przegub umiera.Chloru pisze:BTW - czemu półoś ?
Chloru pisze: zewnętrzny.
ślimak pisze:Soelden.. Jezeli chcesz skorzystac a uslug tego komisu to badz wyczulony na historie auta. Chodzi mi o "bezwypadkowosc". Oczywiscie nie sugeruje, ze ten samochod musi byc po przejsciach ale wiem, ze ta firma zajmuje sie sprowadzaniem aut powypadkowych z zagranicy. I duzo mieli w swoejej ofercie aut z Anglii.
Co do tego konkretnego modelu to wisi juz dosc dlugo mimo, ze widac, ze wypicowany na blysk:)
W Lublinie masz salon Subaru przy al Krasnickich
całkiem normalny przebiegFUX pisze: Przy 11 letnim samochodzie przebieg 163kkm budzilby mój sceptycyzm...
Ty jesteś na drugim końcu skaliFUX pisze: "Nie jeżdżąc", od lipca zrobiłem 11kkm...+ kilka kkm drugim autem...
![]()
też tyle robiłem, jak się cholernymi kasami fiskalnymi babrałem. Ale w normalnych warunkach w 11 lat przejechałbym ze 110kkm. Jest szansa, że mniej, bo często po prostu włóczę się samochodem. Wielu ludzi tak jeździ. Przez ostatnie dwa lata jeździliśmy dużo, ale rozbiło się na 3 auta.FUX pisze: So What!, kiedyś w rok robiłem ze 70kkm....
Tja, teraz inni się muszą babrać.remek pisze:też tyle robiłem, jak się cholernymi kasami fiskalnymi babrałem. ...FUX pisze: So What!, kiedyś w rok robiłem ze 70kkm....