Esi dawaj, nie marudźesilon pisze: czyli ja mam nie proponowac ?

Esi dawaj, nie marudźesilon pisze: czyli ja mam nie proponowac ?
Piter 35 pisze: dawaj, nie marudź
Wiesz teraz Sti-je nówki sztuki chodzą po 40 pare koła , to ludzie myślą, iż są fajniejsze i tańsze w utrzymaniuesilon pisze: teraz STi 2002 plus pełni funkcję gt na rynku
Kruszyn pisze: dlatego 10 tys dam za ten Twój paździerz
ale chyba długo leżał na dnie Jeziora Bodeńskiego bo produkcja `91 a pierwsza rejestracja `99esilon pisze:
edit: ale masz ładnego TDziadka na stronie![]()
fan marki może na niego patrzył w garażuburat pisze:ale chyba długo leżał na dnie Jeziora Bodeńskiego bo produkcja `91 a pierwsza rejestracja `99esilon pisze:
edit: ale masz ładnego TDziadka na stronie![]()
Mendoza , chciałbyś takiego ale Cię nie staćKruszyn pisze: Na ładne i sprawne to pewnie są chętni.....
Patrz noAzrael pisze: Chloru, on jest firmą a Ty osobą, jak dobrze pokombinujesz to masz tak naprawdę 2 lata gwarancji ;)
Dzięki Chlorianie , czujne oko . Klima działa i nabita jak się patrzyChloru pisze: Piter 35, dopisz w ogloszeniu, ze zielony ma klimatyzacje... no chyba, ze nie jest nabita
Bo na szczęście kilometry lecą a Skalaxik lata jak się patrzyAzrael pisze: Chloru, Piter ma u nas nieustające zaproszenie na serwis ale coś dotrzeć nie może ;)
Piter 35 pisze: Patrz no , a ja Go gościłem w domu . A tu taki tasak w plecy
To ja lekko odbiegam od ogółu i poproszę o coś z przedziału 94-96 GT/WRX oczywiście w sedanie, jakbyś się kiedyś potknął o coś takiego zwiedzając Europę to bym był zainteresowany(stan zbliżony do twoich egzemplarzy).Piter 35 pisze:Wiesz teraz Sti-je nówki sztuki chodzą po 40 pare koła , to ludzie myślą, iż są fajniejsze i tańsze w utrzymaniuesilon pisze: teraz STi 2002 plus pełni funkcję gt na rynku![]()
Jest też moda na wrx od '03 do '05 w cenach tak poniżej 40 tysi . No same okazje cenowe teraz przed wakacjami
Potwierdzam z autopsji - szczerze mówiąc, to w zetknięciu z tym autem człowiek ma dwie refleksje:Piter 35 pisze: na szczęście kilometry lecą a Skalaxik lata jak się patrzy