Tyle to on bierze prowizji, musiałby znaleźć coś, co dają za darmopawlaswrc pisze:Piter 35, szukam dla siebie, a właściwie dla żonki imprezy 2.0 N/A w sedanie z klimą w przedziale do 9tys. Masz coś?

Tyle to on bierze prowizji, musiałby znaleźć coś, co dają za darmopawlaswrc pisze:Piter 35, szukam dla siebie, a właściwie dla żonki imprezy 2.0 N/A w sedanie z klimą w przedziale do 9tys. Masz coś?
Konto usunięte pisze: Tyle to on bierze prowizji, musiałby znaleźć coś, co dają za darmo
Piter 35 pisze: Mądrze prawisz Młody Padawanie
obiło mi się o uszy, że 20k , ale co ja tam wiem pijany byłem....Konto usunięte pisze: Tyle to on bierze prowizji
jarmaj pisze: I tak wygląda właśnie nasz krajowy handlarski światek oszustów, o czym kupując auto trzeba stale pamiętać .....
NOmaluf pisze: podobno z tych rejonów są najlepsze
Piter 35 - ANALFABETO!; jeżeli na każdym zakręcie - to stoją, a nie "stoi". Jeśli "ze dwa...", to..., a z resztą... co będę "barana" uczył. Kumasz???... Barania Góro???Piter 35 pisze:NOmaluf pisze: podobno z tych rejonów są najlepsze, też tak słyszałem , na każdym zakręcie stoi co najmniej ze dwa,
a w ogóle to tam jest fabryka
"Stoją" nie jest implikowane przez "na każdym zakręcie", lecz przez "dwa". Bo można powiedzieć "Na każdym zakręcie stoi policjant" i jest to poprawne.maluf pisze:Piter 35 - ANALFABETO!; jeżeli na każdym zakręcie - to stoją, a nie "stoi". Jeśli "ze dwa...", to..., a z resztą... co będę "barana" uczył. Kumasz???... Barania Góro???Piter 35 pisze:NOmaluf pisze: podobno z tych rejonów są najlepsze, też tak słyszałem , na każdym zakręcie stoi co najmniej ze dwa,
a w ogóle to tam jest fabryka
Konto usunięte pisze: przed "jesteś" chyba nie powinno być przecinka
Dobra zniżka będzieWiS pisze: Za Pitera się nie wypowiadam (w końcu mi nie płaci za rzecznikowanie- a w sumie, mógłby