Drogi Galtomie, z całym szacunkiem, ale główna inicjatywa w odsiewaniu trupów z ofert powinna wychodzić do Ciebie - to Ty chcesz wydać pieniądze. Ty tymczasem walnąłeś litanię linków tak jakbyś chciał żeby to ludzie z forum wyręczyli Cię w znalezieniu samochodu. Może to i jest jakiś sposób zważywszy jaki jest Twój stosunek do rzekomych przebiegów w tych samochodach.galtom pisze: Generalnie rzecz biorac liczylem na bardziej konstrukjtwyne opinie.
Jarmaj poświęcił dla Twojej litanii trochę czasu i mimo że nie musiał, mimo że go to nie dotyczy, przejrzał po kolei każdy z linków i napisał co od razu do kosza a czemu można się przyjrzeć bliżej. Dalsze kroki należą do Ciebie. Kupowanie samochodu to nie jest wypad z psiapsiułami do galerii - jak trzeba, to trzeba wsiąść w pociąg i przejechać się do Szczecina. A czasami i wrócić z niczym. Ja swoje pierwsze Subaru kupiłem w Bielsku-Białej, a jestem z pomorza.
I proszę, przestań pisać o przebiegach bo zdradzasz totalną ignorancję. Subaru PL poza kilkoma chwalebnymi wyjątkami nie pomaga w niczym.
Życzę powodzenia w poszukiwaniach