[S] Impreza GL '97
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Odp: [S] Impreza GL '97
Nigdy mnie się badali, więc nie wiem jak z emisją. Co do głośności to po montażu była mierzona i było ok, mieścił się.
Kiedyś mnie kontrolowali w ramach jakiejś akcji trzeźwość i sympatyczna pani w niebieskim mundurze pytała, "czemu kierowca jest taki głośny?". Miałem jej powiedziec że kierowca jest cichy, to bokser drze ryja. Ale mówię, że było mierzone i jest OK. Dała mi spokój, może dlatego, że zatrzymywali wszystkich do dmuchania. ;)
Kiedyś mnie kontrolowali w ramach jakiejś akcji trzeźwość i sympatyczna pani w niebieskim mundurze pytała, "czemu kierowca jest taki głośny?". Miałem jej powiedziec że kierowca jest cichy, to bokser drze ryja. Ale mówię, że było mierzone i jest OK. Dała mi spokój, może dlatego, że zatrzymywali wszystkich do dmuchania. ;)
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Re: [S] Impreza GL '97
aha to jeśli mierzony to spoczko 

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

-
grzesiek147852
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza GC Combi
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Trochę świeżych informacji.
Ze względu na drobne zmiany kosmetyczne
auto uzyskuje nową cenę wywoławcza.
Teraz to tylko 7400.
Niestety ta cena nie obejmuje kół letnich, czyli białych, pięknych felg Torra wraz z oponami.
Dla osób zainteresowanych, więcej informacji na PW.
Ze względu na drobne zmiany kosmetyczne

Teraz to tylko 7400.
Niestety ta cena nie obejmuje kół letnich, czyli białych, pięknych felg Torra wraz z oponami.
Dla osób zainteresowanych, więcej informacji na PW.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Jak by to ująć i się nie rozpłakać. Opuściłaś mnie, na zawsze.
Pocieszające jest to że będzie ci tam dobrze, może nawet lepiej. Już cię do kosmetyka umówili, a makijaż będziesz miała piękny.
I dziękuję za piękny bulgot na pożegnanie.
Rewelacyjny dzień, poznać tak miłych i zakręconych pozytywnie ludzi. A każdemu zakochanemu w swoim aucie życzę, aby sprzedając, mogli je przekazać kolejnym pasjonatom. Mnie się udało.
Piękny dzień.
Pocieszające jest to że będzie ci tam dobrze, może nawet lepiej. Już cię do kosmetyka umówili, a makijaż będziesz miała piękny.
I dziękuję za piękny bulgot na pożegnanie.
Rewelacyjny dzień, poznać tak miłych i zakręconych pozytywnie ludzi. A każdemu zakochanemu w swoim aucie życzę, aby sprzedając, mogli je przekazać kolejnym pasjonatom. Mnie się udało.
Piękny dzień.
- dareq
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester sturbo01 & Legacy 93
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
My juz w domu z nowym członkiem rodziny :) Ekscytacja Oli bezcenna
Super było poznać pozytywnie zakręconych :) mamie podziękuj jeszcze raz za pyszne ciasto...powróciły wspomnienia jak moja babcia mnie takim raczyła...mniam !
Auto w przyszłym tygodniu ma juz zamówioną wizytę u magika od blachy i lakieru. Jak bedzie gotowe to żonka odpowiednio na forum sie przedstawi :)
Wydech robi wrażenie
Maska bedzie taka...

Super było poznać pozytywnie zakręconych :) mamie podziękuj jeszcze raz za pyszne ciasto...powróciły wspomnienia jak moja babcia mnie takim raczyła...mniam !
Auto w przyszłym tygodniu ma juz zamówioną wizytę u magika od blachy i lakieru. Jak bedzie gotowe to żonka odpowiednio na forum sie przedstawi :)
Wydech robi wrażenie

Maska bedzie taka...