Subaru XV Crosstrek 2.0 Limited CVT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Subaru XV Crosstrek 2.0 Limited CVT
fedex, czy w takim razie jako osoba, jak sam piszesz, wyjątkowo wyczulona na wałki oraz na podstawie tego co piszesz, osoba znająca się na rzeczy przynajmniej w stopniu lepszym od przeciętnego mógłbyś podjąć się funkcji weryfikacji takich ogłoszen?
Myślę, że wszyscy moglibyśmy skorzystać na tym, a skoro forum jest prowadzone przez społeczność - i społecznie - to każdy może zgłosić swoją kandydaturę do pracy na rzecz tegoż.
Myślę, że wszyscy moglibyśmy skorzystać na tym, a skoro forum jest prowadzone przez społeczność - i społecznie - to każdy może zgłosić swoją kandydaturę do pracy na rzecz tegoż.
Serio po wszystkich swoich występach, zarzutach i mąceniu czujesz się częścią tej społeczności?fedex pisze:...z naszej społeczności...
Chyba jednoosobowej społeczności fedexów

Co wpadasz, to robisz aferę i znikasz.
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
barbie, jeśli dobrze pamiętam, kolegę fedex z Chlejad w Mrągowie (
) to nie dziwię się jego postom, ale jest też duża szansa, że niezbyt dobrze Go zapiemiętałem 

-
fedex
- 2 gwiazdki
- Auto: WRX STI '06 było '15 Mustang GT jest
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Do Alan,Alan,Alan; Każdy może sobie sam sprawdzić auto np. z Ameryki na Carfax-ie tylko, nie każdemu chce się to zrobić.Jak ktoś jest zainteresowany to przynajmniej powinien zapytać i poprosić, a jest szansa że będzie mu dane.Jak ktoś tak jak Guzik3 natrafi na minę powinien ostrzec pozostałych,co też zrobił i za to szacunek. Jeśli na forum wśród nas będziemy tolerować handlarzy oszustów( przypomnijcie sobie ilu forumowiczów zostało wywalonych przez takie osoby )w stylu otomoto sprzedających same "igły,to wiarygodność forum równa będzie zeru. Ja nigdy jako użytkownik forum nie wystawiłbym auta-miny z takim opisem wiedząc, że istnieje duża szansa jego sprzedaży kolejnej osobie tu zarejestrowanej.To byłoby właśnie wykorzystaniem zaufania które forum powinno oferować i być nieporównywalnie wyższe niż na typowo złodziejsko-komercyjnych portalach.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2014, o 02:31 przez fedex, łącznie zmieniany 1 raz.
-
fedex
- 2 gwiazdki
Do Daniki; Ja też niezbyt dobrze Cię pamiętam
,ale jak masz jakiś problem to wal śmiało,a nie chowaj się za Barbie
,bo to niemęskie jest 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Zachowujecie się jak dzieci. fedex, jeśli jesteś tak wyczulony na oszustwa i uczciwość, to proponuję zacząć od poprawienia języka jakim posługujemy się w stosunku do innych. To czasem ważniejsze niż uczciwość w czyichś ogłoszeniach.
fedex, a ja Cię nie proszę grzecznie , przestań wypisywać bzdury i obrażać Forumowiczów.
Jak napisał Ktoś wcześniej , zawsze wpadasz w wątki w których jest jakiś problem większy lub mniejszy lub nie ma go wogóle i robisz zadymę .
Głosisz swoją prawdę objawioną i jedyną słuszną . Wbij sobie do główki ,że nie jesteś wyrocznią i inni też mają swoje zdanie .
A na pewno nie będę tolerował obrażania Ludzi , których znam , szanuję ,cenię i do tego te osoby nie są stronnicze jak sugerujesz .
Wiec przeproś Roberta i Martę za swoje obraźliwe wpisy .
Jak napisał Ktoś wcześniej , zawsze wpadasz w wątki w których jest jakiś problem większy lub mniejszy lub nie ma go wogóle i robisz zadymę .
Głosisz swoją prawdę objawioną i jedyną słuszną . Wbij sobie do główki ,że nie jesteś wyrocznią i inni też mają swoje zdanie .
A na pewno nie będę tolerował obrażania Ludzi , których znam , szanuję ,cenię i do tego te osoby nie są stronnicze jak sugerujesz .
Wiec przeproś Roberta i Martę za swoje obraźliwe wpisy .
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Może to, że on jest trochę jak rozróba z okazji podobno najważniejszego i najradośniejszego święta jakim jest Święto Niepodległości 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Guzik3 pisze:"Subaru jest w stanie idealnym", szkoda że wcześniej nie było w stanie idealnym ;)
http://passioncars.pl/JF2GPAKC1D2804472
Moim skromnym zdaniem (chociaż trochę trzymam stronę fedexa) temat powinien być zakończony na poście Guzik3.
Nie widzę potrzeby kłótni i nienawiści między fanami subaru.
P.S jak macie coś do siebie spotkajcie się wypijcie litr wódki i sprawa załatwiona.
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
-
fedex
- 2 gwiazdki
Piter35 ; chyba się penisem na głowy pozamieniałeś,a takim tonem to możesz gadać ze swoją rodziną,bo dla mnie za krótki jesteś i chętnie bym Ci to udowodnił
.Każdy ma prawo do swojego zdania ,a moje jest j/w. I nikogo tu nie obraziłem poza stwierdzeniem faktu ,że oszust zarejestrowany na forum próbuje sprzedać szrot z Copart-u jako "ideał". A wy bronicie go z uporem godnym lepszej sprawy. A może jesteście na procencie ? 

Ostatnio zmieniony 15 lis 2014, o 15:46 przez fedex, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
no inaczej tego nazwać nie możnafedex pisze:. I nikogo tu nie obraziłem poza stwierdzeniem faktu ,że oszust zrejestrowany na forum próbuje sprzedać szrot z Copart-u jako "ideał". A wy bronicie go z uporem godnym lepszej sprawy. A może jesteście na procencie ?
samochód obity jak gruszka ze wszystkich stron jako nie bity jest sprzedawany
ps:
szkoda ze osoba która go wystawiła nadal milczy

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Miałem nie zabierać głosu w tym wątku, ale nie wytrzymałem.
fedex, w kwestii tego sprzedawanego samochodu i ogłoszenia masz rację, ale Twoje zachowanie i teksty do innych wskazują, by użyć tu Twojego języka, że jesteś skończonym palantem.
fedex, w kwestii tego sprzedawanego samochodu i ogłoszenia masz rację, ale Twoje zachowanie i teksty do innych wskazują, by użyć tu Twojego języka, że jesteś skończonym palantem.
-
fedex
- 2 gwiazdki
A ty Jarmaj dętym frajerem.I tylko mam nadzieję ,że gdzieś na jakiejś imprezie Subaru , może na Plejadach się spotkamy i wtedy nastąpi weryfikacja jakim to jesteś kozakiem
- masz to u mnie jak w banku,bo do dzisiaj nic do ciebie nie miałem,ale teraz już mam. 

Następny do ignora.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
fedex pisze:A ty Jarmaj dętym frajerem.I tylko mam nadzieję ,że gdzieś na jakiejś imprezie Subaru , może na Plejadach się spotkamy i wtedy nastąpi weryfikacja jakim to jesteś kozakiem- masz to u mnie jak w banku,bo do dzisiaj nic do ciebie nie miałem,ale teraz już mam.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
fedex, może jakieś dyscypliny wskażesz, w czym czujesz się dobry, to będziemy mieli czas, aby się przygotować. 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
fedex, twój poziom jest tak nisko, że mnie kręgosłup rozbolał od schylania się. Czołem. EOT.