[S] SUBARU IMPREZA WRX STI Type RA Limited V6 !!!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Re: [S] SUBARU IMPREZA WRX STI Type RA Limited V6 !!!
vagin, poczekaj aż się pojawi wątek Zima w górach 2015 - wtedy pewnie ktoś się skusi.
Jest ryzyko, musi być wybór.
!!!!!!! PROMOCJA ŚWIĄTECZNA !!!!!!! Przesłanie zdjęcia matki w wannie upoważnia do zakupu auta za cenę 46900pln! To nie są żarty... OFERTA JAK NAJBARDZIEJ POWAŻNA! Prześlij zdjęcie i kup, taka okazja więcej się nie zdarzy! 
PS. Pawlasa mama nie bierze udziału , jej zdjęć mam do obrzydzenia!

PS. Pawlasa mama nie bierze udziału , jej zdjęć mam do obrzydzenia!
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
a twojej Matki zdjęcia w wannie jaką dają cenę?
a twojej Córki?
Żony?
fajne auto ale od ciebie bym nie kupił nic i nigdy
fri ap

a twojej Córki?

Żony?

fajne auto ale od ciebie bym nie kupił nic i nigdy

fri ap
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
wystaw na mobile tam prędzej znajdziesz kupca, ja tak będę robił z forkiem odrazu na mobile wystawiam po przekładce.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubione posty: 0
vagin, Misiu-Rysiu, niech no Cię tylko dopadnę, to będziesz zmieniał sprzęgło na kolanach... i bez podnośnika 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Auto wystawiłem na kleine anzigen. Dzięki za radę, ale szkoda żeby taki fajny sprzęt opuścił PL. Dostaję liczne propozycje cenowe w okolicach 40k pln, a auto kosztowało mnie ze wszystkim prawie 60k. Za 40k ciężko jest znaleźć taki egzemplarz do przekładki w Japonii czy w UK… Od dnia wystawienia na forum i allegro minęły 4 miesiące. W tym czasie otrzymałem sporo telefonów, maili, smsów i zero kontaktu osobistego. Niektóre pytania i życzenia są dla mnie totalnym kosmosem, tak jakbym sprzedawał passata a nie STI RA, których każdego dnia jest coraz mniej, a ich ceny za granicą ciągle rosną. Tak się zastanawiam czy powodem może być fakt iż auto przejechało około 40 kilometrów po pseudo torze, ale w końcu to chyba rajdówka, a nie Maybach. Po za tym tego typu auta miały poprzednich właścicieli (w Japan, UK), którzy na pewno nie jeździli nimi po bułki do biedronki.
Dobra koniec żali, jak za drogo to mogę zaproponować takie opcje:
- bez przekładni kierowniczej -2500,
- bez kierownicy i pasów -600,
- bez radia -1000,
- bez kół -2000,
Bez wszystkich powyższych pozycji cena 40800.
Dobra koniec żali, jak za drogo to mogę zaproponować takie opcje:
- bez przekładni kierowniczej -2500,
- bez kierownicy i pasów -600,
- bez radia -1000,
- bez kół -2000,
Bez wszystkich powyższych pozycji cena 40800.
Podejrzewam, że problemem może tu być przebieg.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Ja wystawie też na forum FSTI cena będzie w okolicach 35 tysięcy euro, poczekam 3 miechy jak nic nie będzie konkretnego znaczy się odezwu. Pojedzie do Niemiec pod germański garaż drożeć dalej :)
No przebieg to na pewno problem dla Polskich łowców niskich przebiegów. Nie ważny stan auta ważne cyfry na wyświetlaczu. Tylko jakoś zaskakujące, że auta sprowadzone prosto z Japonii mają troszkę większe przebiegi od tych np. z UK Zastanawiałem się jak to jest kiedy auto jest sprowadzone do UK z JAP i tam dochodzi do konwersji licznika z km/h na mile. Mechanizm zliczania przebiegu jest rozbierany i ciekawe jak wartość jest ustawiana. Takie auto trafia z UK do PL i znowu jest problem, są mile a mają być kilometry i co? Najłatwiej wymienić cały licznik… Oczywiście można wierzyć w historie, że auto Japoniec czy Angol trzymał w szopie pod kocem i czekał specjalnie na Ciebie, ale prawda jest taka że ludki za granicą zwyczajnie poruszają się tymi autami na co dzień, więc skąd przebiegi poniżej 100k w 16 czy 20 letnim aucie?
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Nic nie piszecie to ucichło, nie chciałem się narzucać P; A tak serio to był klient z mechanikami z serwisu subaru i jest rezerwacja...
Sprzedany... takie info mam od byłego już właściciela.
Znam właściciela i miałem okazje sie przejechać tym cudem - fantastyczne auto !!! A co do nowego właściciela to impreza lepiej trafić nie mogła - człowiek który wie jak dbać o takie samochody - entuzjasta, pierwsze mody w samochodzie już poczynione . Uśmiałem sie tylko do łez jak przyjechał do mnie i pyta co to są te świnie na lusterkach, bo od razy je zdjął 

OUTBACK 2,5 MY01 IMPREZA STI v2 MY96
http://pulakfotografik.blogspot.com/ kilka fotek zapraszam
http://www.maxmodels.pl/pablofotografik.html a tu kobiece piękno zaklęte w kilku klatkach (mam nadzieje, że to piękno ... )
http://pulakfotografik.blogspot.com/ kilka fotek zapraszam
http://www.maxmodels.pl/pablofotografik.html a tu kobiece piękno zaklęte w kilku klatkach (mam nadzieje, że to piękno ... )