Piter 35 pisze: nie na dlugo ta promocja
to wspaniale, czekamy na więcej

sie nic nie chwaliszKonto usunięte pisze:Fajne te GT-ki, mówię Wam. Kurcze gdyby nie to, że akurat autobus od Pitera kupiłem...
Dzieci?esilon pisze: to wspaniale, czekamy na więcej
Fuxie, nie umywa się do Twojego DiscoFUX pisze:poka, poka...Konto usunięte pisze: autobus
Aj tam...Dido pisze:Fuxie, nie umywa się do Twojego DiscoFUX pisze:poka, poka...Konto usunięte pisze: autobus![]()
wiki pisze: Chlor używany jest w instalacjach do uzdatniania wody [...] Produktem ubocznym powstającym podczas procesu chlorowania wody jest toksyczny dla ludzi chloroform
...
Chlor był stosowany jako gaz bojowy
...
Gazowy chlor działa drażniąco na układ oddechowy i błony śluzowe, może prowadzić do obrzęku płuc, a w dużych stężeniach do śmierci.
...
To za ponad 30 tyś. ?Piter 35 pisze: Woli przypomnienia , zostało jedno granatowe Gt
Nie za ponad 30 tys tylko za 29.500hogi pisze: To za ponad 30 tyś. ?
Piter 35 chyba już jarmaj wie co ma kupićzofija pisze: To zielone jest śliczne![]()
Liczę na toinquiz pisze: Piter 35 chyba już jarmaj wie co ma kupić
A jakby się nie zdecydował, to na 20 rocznicę da się zdjąć z 20 procent...?Piter 35 pisze: Zrobię dla niego promocję ślubną
Niewdzięczny, tak mi życzyszWiS pisze: A jakby się nie zdecydował, to na 20 rocznicę da się zdjąć z 20 procent...?
Co ja mówię - 20.40, wszak służba w oddziałach specjalnych zawsze liczyła się podwójnie
![]()