[K] Nadwozie Impreza GC
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Nadwozie Impreza GC
A z kombi do sedana cała mechanika i inne duperele tak pasują bez kombinacji? Zawias ten sam?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, Kombi ma taka sama dlugosc i wszystko powinno byc identyczne bo to ta sama plyta podlogowa. Do kombiaka dolozyli tylko kilka litrow wiecej nie z tej strony co trzeba 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
W klasyku tak.inquiz pisze:A z kombi do sedana cała mechanika i inne duperele tak pasują bez kombinacji? Zawias ten sam?
Potem kombi było już ułomne względem sedana, węższe jakieś.
wiedziałem że dzwoni ale nie w jakim kościelejarmaj pisze: Potem kombi było już ułomne względem sedana, węższe jakieś.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Dlatego ja mam kombi w klasyku. Nie wiem dlaczego, ale bardziej mi sie podoba od sedana. No chyba, ze coupe i to w dodatku 22b
Moze kiedys...

Moze kiedys...
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Najważniejsze, że Tobie się podobaWitAce pisze:Nie wiem dlaczego, ale bardziej mi sie podoba od sedana.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubione posty: 0
Arti, Na pewno jest do opłat, ale pewnie też coś uhandlujesz. Jeśli buda jest zdrowa, to warto bo: masz bliziutko (odpada transport), zostaje Ci w ręku deficytowy towar - prawie pełna przekładka ( a tu już prawie cazły koszt Ci się zwróci) a reszta gratów pójdzie na sprzedaż, buda N/A rzadko jest zmęczona.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
No, zuch chłopak 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- cyqan
- 5 gwiazdek
Dzwońcie. Do pogadania jeszcze mamy o moich zbrojeniachArti pisze:Wieczorem jadę oglądać. Cygan, Wolak, jedziecie ze mną z DDZ?

To się zgadza, pod warunkiem, że Arti będzie chciał rejestrować to coś, a z tego co wiem jemu potrzebna jest jedynie buda.cyqan pisze:Jak rejestracja dojczlandowozu to normalna procedura musi zajść, czyli:
- tłumczenia
- pierwsze badanie tech.
- opłaty haraczowe za nalepki, ewidencyjne
- opłata ekologiczna 500
- karta pojazdu, tablice, zaświadczenie z US
No cóż jak wybraliśmy, tak nami rządzą :)
Wyjdzie jakieś 1500zł (może ciut więcej) + jeszcze najpóźniej w dniu rejestracji jest obowiązek zrobienia OC
* Jeśli coś jest nieaktualne nie rzucać się do gardła, tylko grzecznie poprawić.
PS. Artiś - jak będziesz chciał Auto Casco na samochód pow. 10 lat - dzwoń. Już temat rozkminiłem
Nie wiem jak jest aktualizacją numerów nadwozia w papierach, które posiada.
czarne jest piękne...
- cyqan
- 5 gwiazdek
Przekładka z papierami też będzie miała jakąś wartość... To tylko chwilowa inwestycja 

Co wy kombinujecie , z jakimiś lewymi papierami
Normalnie Arti zarejestruje to auto ( zrobi wszystkie opłaty , auto zarejestruje i przełoży graty ) . I będzie miał sedana
Arti , zrób tak jak wczoraj gadaliśmy . Jak by co to dzwoń

Arti , zrób tak jak wczoraj gadaliśmy . Jak by co to dzwoń

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Tak, będzie miał sedana GT z papierami do wyboru: sedana NA, albo GT kombiPiter 35 pisze:Co wy kombinujecie , z jakimiś lewymi papieramiNormalnie Arti zarejestruje to auto ( zrobi wszystkie opłaty , auto zarejestruje i przełoży graty ) . I będzie miał sedana
![]()

czarne jest piękne...
Będzie miał sedana , legalnie zarejestrowanego z bebechami od Gt ( zrobi sobie drugi przegląd i po sprawie )vibowit pisze: Tak, będzie miał sedana GT z papierami do wyboru: sedana NA

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Nad kosztami rejestracji.Piter 35 pisze:Nad czym tu dumać

czarne jest piękne...
Legalnie wejdziesz w posiadanie tego samochodu, a ze masz juz jeden zarejestrowany na siebie w Polsce to przelozysz wszystkie graty wraz z silnikiem i legalnie bedzie mozna zmienic rodzaj nadwozia z kombi (ktore de facto nie jest kombi tylko tych samych rozmiarow sportsback'iem na tej samej plycie podlogowej) na sedana i bedzie to kosztowac mniej bo nie zaplacisz za sprowadzenie calego auta. Na pewno sie da. Dla chcacego nic trudnego 

Bez przesady 1,5 tys zł a będzie miał spokój i legalvibowit pisze: Nad kosztami rejestracji.

Dużo zachodu , może i koszty mniejszeWitAce pisze:
Nowy post 2011-11-15, 11:45
Legalnie wejdziesz w posiadanie tego samochodu, a ze masz juz jeden zarejestrowany na siebie w Polsce to przelozysz wszystkie graty wraz z silnikiem i legalnie bedzie mozna zmienic rodzaj nadwozia z kombi (ktore de facto nie jest kombi tylko tych samych rozmiarow sportsback'iem na tej samej plycie podlogowej) na sedana i bedzie to kosztowac mniej bo nie zaplacisz za sprowadzenie calego auta. Na pewno sie da. Dla chcacego nic trudnego![]()

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
No właśnie zmiana numerów nadwozia to nie jest takie hop siup. Kiedyś jak rozwaliłem golfa i kupiłem drugiego chciałem coś takiego zrobić i pamiętam, że to nie była wcale prosta procedura. Zarejestruje sedana, wyrejestruje kombi i będzie legalnie.

Arti, A kto mowi o zmianie numerow nadwozia. Bedziesz mial dokument, ze legalnie zakupiles auto z takimi numerami nadwozia i zrobisz sobie skladaka, bo miales wypadek kombi. W ten sposob zostawisz sobie ta sama rejestracje. Na pewno znajdziesz jakis punkt diagnostyki, ktory Ci to podbije.
WitAce, ale ty lubisz kombinować
. Qrna to nie Porsche Gt3 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa