Mogę przedstawić bliżej 3 FORESTERY...
http://otomoto.pl/subaru-forester-2001- ... 21487.html
Autko wydaje się być w oryginalnym lakierze. Do lakierowania nadaje się tylny prawy błotnik po przycierce i klapa tylna (obity lewy słupek czego nie widać na zdjęciach - wogóle ktoś to zakleił wielka świnią :)) tylne prawe drzwi także są podgięte ale lakier ok.
Ogólnie auto zapuszczone... brudno w środku, palastki porysowane jakby ktoś nim pół budowy przewiózł ;)
Silnik na benzynie pracuje ok, na gazie telepie niem...
Auto długo stoi. Koła trzeba dopompować :] a najlpeije zmienić opony. brak radyjka
Właściciel twierdzi, że hamulce były zrobione w maju podobnie tyle amorki. Rozrząd jeszcze ma 45 tyś. Na nic nie ma papierów!
tarcze są faktycznie nowe, amorki tez na takie wyglądają. Podczas jazdy po wybojach nic nie stukało itd. Ciężko powiedzieć co konkretnie mi nie pasowało... chyba bałem sie tego wyeksplowatowania, niezadbania i dość długiego nieużywania...
http://otomoto.pl/subaru-forester-2-0i- ... 99764.html
Auto czyste i zadbane.
Lakierowana była cała prawa strona i to niezbyt "elegancko". Zapylone plastki i amorek... Bałem się, że zrobione na sztukę i zaraz cos wyjdzie. Auto z Włoch więc najprawdopodobniej była jakas obcierka... nic poważnego.
Silnik pracuje idealnie!
Właściciel komisu nic nie ściemniał. Od razu proponował zrobić rozrząd. Mozliwe było sprawdzenie auta na stacji diagnostycznej.
Opony słabe - do wymiany, rozrząd, koniecznie hamulce - przynajmniej przednie - to wszystko to spore dodatkowe koszty.
cena ostateczna 14800 z opłatami. Pozostaje jedynie koszt rejestracji! Bardzo miłe i konkretne podejście sprzedającego z komisu.
Ja zrezygnowałem ze wzgledu na cenę. Trzeba troche dołozyć a mi zalezy jeszcze na LPG - w sumie musiałbym dołożyć z 5 tyś...
http://otomoto.pl/subaru-forester-4x4-C26914105.html
Auto zadbane robi dobre wrażenie.
Silnik pracuje ładnie na benzynie i lpg. Troche gibał się na boki przy odpuszczaniu gazu - jakby poducha..?? Nie czepiałbym się :)
Sprzedawca raczej nic nie ukrywał. Auto serwisowane na bieżąco, zarejestrowane w PL :) Niestety nie pamietam ile km pozostało na tym rozrządzie. Wkładu raczej nie wymaga.
Silnik wkręca sie ładnie, zawieszenie nie puka :)
Mnie odstarszyła powierzchowna rdza... w wielu miejscach. Na progach pod plastikami, dolna część słupków... dziwne małe wżerki.
Auta dokłądnie nie pooglądałem ale wydaje mi się, że conajmniej z prawej strony cos się działo. Ale zrobione ładnie. Wogóle łądnie się prezentował ale pogoda nie sprzyjała oględzinom.
Wszystkie 3 auta nie miały jakiś poważniejszych przygód. podłuznice ok, podłoga w bagazniku itd.
Szkoda, że temu z Mielca ktoś tak spartolił prawa stronę :/ Mimo to robi pozytywne wrażenie. Jakby miał już LPG wracałbym nim :)
Szkoda, że właściciel tego z Lublina nawet go nie umył i odkurzył... może powaznie bym się zastanowił na kupnem. A tak to pierwsze wrażenie lipne... no i też wymaga kosztów.
Szkoda, że ten z Jarosławia taki drogi :P Jak myślicie skąd te rdzawe wżerki?? Auto przeciez dość młode...