To raczej nie o tą starszą Panią chodzizofija pisze:
No jak Mag przeczyta, że została właśnie starszą Panią, oj...... WiS będziesz mieć przechlapane![]()

To raczej nie o tą starszą Panią chodzizofija pisze:
No jak Mag przeczyta, że została właśnie starszą Panią, oj...... WiS będziesz mieć przechlapane![]()
Ale " wpierdziel " Wis zawsze może dostać, od frakcji Kobieco domowejSo What! pisze: zofija napisał(a):
No jak Mag przeczyta, że została właśnie starszą Panią, oj...... WiS będziesz mieć przechlapane
To raczej nie o tą starszą Panią chodzi
Moje Panie na szczęście są aforumowe, więc mogę sobie pozwolić, nie to, co niektórzy tutajPiter 35 pisze: " wpierdziel " Wis zawsze może dostać, od frakcji Kobieco domowej
Podstawiasz jakies białe STi i anulujemyPiter 35 pisze: może anulować
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... try1859843DonPedro pisze:Drodzy,
może ktoś już oglądał to auto?
http://otomoto.pl/subaru-forester-170-k ... 58276.html
szukam takiego właśnie, ale mam strasznie do Olsztyna daleko...
Wszelkie informacje mile widziane.
III osoba liczby pojedynczej: znajet.fighter31 pisze: ktoś znaju
Jeśli opis prawdziwy, to cena wydaje się rozsądna. Deklaracja sprawdzenia auta w dowolnym serwisie, jeśli nie okaże się gołosłowna, budzi pewne zaufanie. Brak słowa "bezwypadkowy" zapewne nie jest przypadkowym przeoczeniem - więc pierwsza rzecz, to poprosić właściciela o dokumentację, co było walnięte i jak/gdzie naprawione.fighter31 pisze: co myślicie o cenie? i ogólnie o autku?
To jest niska cenaWiS pisze: Jeśli opis prawdziwy, to cena wydaje się rozsądna.
Kupujący takie auto, który zaczyna zainteresowanie od pytanie czy dużo pali, to powinien porozglądać się za tfsi czy innym ecoboostemWiS pisze: szybko sprzedać nietypowe i nieekonomiczne auto
Piter 35 pisze: 2 to amerykaniec , więc trzeba sprawdzić w carfaxie
Jest szkoła falenicka i szkoła otwocka.venom pisze: jak uwazacie warto kupić coś dłubanego starszego za większą kase niż coś młodszego seryjnego w podobnej cenie?
venom pisze: ale najbadziej skłaniam sie ku 1 niby najstarszy ale za co coś tam w nim porobione jak uwazacie warto kupić coś dłubanego starszego za większą kase niż coś młodszego seryjnego w podobnej cenie?