[BMS] Outback H6 MY07
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [BMS] Outback H6 MY07
Лукашэнка pisze: Rozważam również rozstanie się wogóle z korporacjami i rozpoczęcie dłubania czegoś na własną rękę.
uoo zuch! jaka branza?
mam różne pomysły...gregski pisze:jaka branza?
jestem również otwarty na lukratywne propozycje.

Na pewno trzeba to rozważyć.WiS pisze:Nic, tylko powinieneś dzwonić do rrosiaka i rezerwować jego OBK
Ewentualnie, jak już ma być całkiem dupowóz rodzinny i rozsądny, to trzeba zamawiać u Pita bliźniaczego dubaj-sti'
Chociaż jakiś lekko używany Mustang GT też kusi...

Лукашэнка pisze: mam różne pomysły...
czyli szoł biznesЛукашэнка pisze: jakiś lekko używany Mustang GT też kusi...

esilon,
edit (bo to nie ten watek)
trzeba sie ustawic na jakies smiganie forumowe przedzimowe u Ala....

edit (bo to nie ten watek)
trzeba sie ustawic na jakies smiganie forumowe przedzimowe u Ala....

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Po kilku dniach przemieszczania się cytryną pojeździłem dziś OBK i przy okazji zrobiłem fotki (pstrykane telefonem, więc szału nie ma).
Zastanawiam się nad zmianą z "być może" na "niekoniecznie"

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: to wystawiaj tę cytrynę
Przepisowe pół roku trzeba poużywać

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

rrosiak,rrosiak pisze:Po kilku dniach przemieszczania się cytryną pojeździłem dziś OBK i przy okazji zrobiłem fotki (pstrykane telefonem, więc szału nie ma).
bo trzeba było skorzystać z akcji "Ofensywa niskich cen Forda" i wziąć Mondeo 2.0 EcoBoost 240 KM PowerShift
(a jeśli musiałby być ropniak to np. 2.2 TDCi 200 KM A6)...
i OBK już stałby w komisie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Jestem pewny w 100%, że te "niskie" ceny forda są niebotycznie wysokie w porównaniu z ceną jaką zapłaciłem za cytrynęЛукашэнка pisze: trzeba było skorzystać z akcji "Ofensywa niskich cen Forda"

Prawdopodobnie masz rację, ale...rrosiak pisze:Jestem pewny w 100%, że te "niskie" ceny forda są niebotycznie wysokie w porównaniu z ceną jaką zapłaciłem za cytrynęЛукашэнка pisze: trzeba było skorzystać z akcji "Ofensywa niskich cen Forda"
1. Ta akcja jest w zasadzie tylko zaproszeniem do salonu Forda, a te podane przez nich ceny "promocyjne" są tylko zaproszeniem do poważnej rozmowy ze sprzedawcą.
2. W rankingu bezawaryjności (TUV 2011) wśród 126 sklasyfikowanych modeli samochodów, Mondeo zajmuje 26-te miejsce (wyżej niż np. Porsche Cayenne czy Audi A4),
a C5 zajmuje miejsce: 120-te.

jeszcze gorzej wypadają tylko: Renault Espace, Citroën C2, Dacia Logan, Peugeot 407, Volvo XC90, Fiat Doblo, Hyundai Atos i Kia Carnival.

-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
Лукашэнка pisze: 2. W rankingu bezawaryjności (TUV 2011) wśród 126 sklasyfikowanych modeli samochodów, Mondeo zajmuje 26-te miejsce (wyżej niż np. Porsche Cayenne czy Audi A4),
a C5 zajmuje miejsce: 120-te.
Dla mnie jest to priorytet bo samochód jest mi potrzebny do jazdy a nie do stania w serwisie (nawet gwarancyjnie). Pomijam względy poza merytoryczne. Jak miałbym takiego OBK-a to może zmieniłbym go na Porszaka ale nie na żaden wyrób włosko/francusko (odpowiednie skreślić) podobny. Chyba jestem już za stary bo pewnych rzeczy już nie jestem w stanie zrozumieć.

Ostatnio zmieniony 7 lis 2012, o 12:15 przez Sławek, łącznie zmieniany 1 raz.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Moja cytryna nie łapie się w tej tabelce, bo ma 5 lat. Poza tym to tylko statystyka, a ta wykracza poza wszelkie kategorie kłamstwaЛукашэнка pisze: 2. W rankingu bezawaryjności (TUV 2011) wśród 126 sklasyfikowanych modeli samochodów, Mondeo zajmuje 26-te miejsce (wyżej niż np. Porsche Cayenne czy Audi A4),
a C5 zajmuje miejsce: 120-te.![]()

Dla mnie również, dlatego aktualnie mam dwaSławek pisze: Dla mnie jest to priorytet bo samochód jest mi potrzebny do jazdy a nie do stania w sewisie (nawet gwarancyjnie).

Były takie planySławek pisze: Jak miałbym takiego OBK-a to może zmieniłbym go na Porszaka

A może wystarczyłoby czytać dokładnie i ze zrozumieniemSławek pisze: Chyba jestem już za stary bo pewnych rzeczy już nie jestem w stanie zrozumieć.![]()

No to widzę, że teraz importer Citroena robi naprawdę gruntowne sprzątanie placu z niesprzedanymi samochodami.rrosiak pisze:Moja cytryna nie łapie się w tej tabelce, bo ma 5 lat.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
Лукашэнка, czy ja napisałem, gdzie i od kogo kupiłem cytrynę 

No chyba faktycznie nie.rrosiak pisze:Лукашэнка, czy ja napisałem, gdzie i od kogo kupiłem cytrynę
Dlatego pozostaje to w sferze domysłów.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
Ba, nie napisałem nawet dlaczego i po coЛукашэнка pisze: No chyba faktycznie nie.

I na razie niech tak pozostanie, bo sam jeszcze nie ustaliłem wersjiЛукашэнка pisze: Dlatego pozostaje to w sferze domysłów.

Tego nawet nikt nie próbuje się domyślać...rrosiak pisze:Ba, nie napisałem nawet po co

rrosiak, No ale jak tam wrażenia z jazdy C5 w porównaniu z Outbackiem ? W końcu 2.2 i z dwiema turbinami ...?
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Nuuuuuuuuuda, w OBK przynajmniej wskazówka obrotomierza się żwawo ruszaOqrek pisze:rrosiak, No ale jak tam wrażenia z jazdy C5 w porównaniu z Outbackiem ? W końcu 2.2 i z dwiema turbinami ...?

- rrosiak
- 6 gwiazdek
Spalanie o jakieś 40% mniejsze, natomiast przyspieszenie nie powala. Owszem, nie trzeba redukować żeby auto jechało, ale chyba jednak wskazówka prędkościomierza jest również żwawsza w OBK.Oqrek pisze: Ale spalanie i przyspieszenie w cytrynie chyba lepsze?

- rrosiak
- 6 gwiazdek
Z okazji Nowego Roku i pomyślnego przebiegu badania technicznego sobie "upnę", bo chyba jednak chcę sprzedać
Nowa cena - 49999 PLN

Nowa cena - 49999 PLN

A jednak auto na gnojówkę przypadło do gusturrosiak pisze: bo chyba jednak chcę sprzedać

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa