Bo pewnie nie wie co to znaczy naprawdę popsute SubaruZachar pisze:A czego można się spodziewać po 18 letni samochodzie za 7tys? Wg mnie te usterki przy takim wieku to drobnostki więc nie wiem dlaczego odradzasz...

Bo pewnie nie wie co to znaczy naprawdę popsute SubaruZachar pisze:A czego można się spodziewać po 18 letni samochodzie za 7tys? Wg mnie te usterki przy takim wieku to drobnostki więc nie wiem dlaczego odradzasz...
Tak naprawdę tych wad może być znacznie więcej, mogą być znacznie poważniejsze, zapomniałem także wspomnieć że cała komora silnikowa została umyta...Zachar pisze:A czego można się spodziewać po 18 letni samochodzie za 7tys? Wg mnie te usterki przy takim wieku to drobnostki więc nie wiem dlaczego odradzasz...
Piter 35 pisze:emwal, o pierwszym aucie ciężko coś powiedzieć![]()
Natomiast dwa następne były na pewno malowane z przodu![]()
WRX nr2 miał malowany przód czyli oba błotniki ( pewnie maska też )
Pan z STi nr3 to niech nauczy się dobrze kłamać bo na 100 % był malowany przód i tego się nie wyprze![]()
A tak konkretnieto ,że auta miały malowane przody jeszcze nic nie oznacza , byle było to dobrze zrobione bez druciarstwa na dobrych częściach .
Możesz poprosić o zrobienie- zlecenie raportu o aucie koszt około 300 zł . Oszczędzisz czas i nerwy
Powinno mieć jak napisał kolega klops,emwal pisze: A STI 2002 nie ma maski Alu?
Oczywiście , nie ma co robić z tego wielkiego haloklops pisze: Dla mnie też żadna tragedia jak malowane.
To żeś palnął. Zresztą już nawet nie chodzi o to, tylko niech gościu nie pisze, że auto rewelka, silnik igła, wnętrze mucha nie siada a jak przyjeżdżasz na miejsce to okazuje się że kłamstwo na kłamstwie..Zachar pisze:A czego można się spodziewać po 18 letni samochodzie za 7tys? Wg mnie te usterki przy takim wieku to drobnostki więc nie wiem dlaczego odradzasz...
Uwaga to nie będzie personalna uwaga tylko taka refleksja: Jak auto ma duży przebieg - źle, jak więcej stoi niż jeździ - źle... Czyli powinniśmy kupować auta, stawiać w garażu, ładować im akumulatory, czasem przetoczyć, umyć itp. i wtedy kupujący będą zadowoleni.zuras555 pisze: - prawdą jest że tak jak twierdzi sprzedający auto więcej stoi niż jeździ - niestety to widać.
Dodatkowo sprzedający zmienił zdjęcia i nie widać fatalnie spasowanego przodu + zaparowanej lampy. Opisywałem go tutaj:Piter 35 pisze:NADZIOS, auto miało malowany lewy przedni błotnik oraz prawy tylny błotnik . To widać ze zdjęć