Między jazdą przepisową (znuciem się 50 km/h - czytaj blokowaniem ruchu, korkomakerstwemMarlena pisze:mówiłam, że nie uprawiam wariactwajarmaj pisze:No tak.Marlena pisze:w mieście przepisowo
Aż tak wolnej jazdynie brałem pod uwagę
![]()
![]()

Między jazdą przepisową (znuciem się 50 km/h - czytaj blokowaniem ruchu, korkomakerstwemMarlena pisze:mówiłam, że nie uprawiam wariactwajarmaj pisze:No tak.Marlena pisze:w mieście przepisowo
Aż tak wolnej jazdynie brałem pod uwagę
![]()
![]()
30 to nie jest prędkość dla samochodów.Marlena pisze:że tam gdzie 30 jadę 30
Jest jest, dla tych, które nie potrafią slajdem zajechać na stację benzynową po drugiej stronie ulicyjarmaj pisze: 30 to nie jest prędkość dla samochodów.
Jakbym onet czytał.....Marlena pisze:To, że się jeździ subaru nie zobowiązuje do bycia "panem" na drodze![]()
możesz dodać do tej listyjarmaj pisze:
Między jazdą przepisową (znuciem się 50 km/h - czytaj blokowaniem ruchu, korkomakerstwem)
jarmaj pisze: to koniecznie niedowartościowany typ chcący być "panem" na drodze.
zaliczyłem wczoraj mandacik. co prawda na wlocie ale na dwupasmówce w lesie na dziurach jest kawałek 30tki. można też sporo zarobić.Konto usunięte pisze: we Włocławku
WiS pisze:Marlena pisze: przy jeździe przepisowej po mieście + ta stała dojazdowa wychodzi w sumie 10 l/100 km![]()
![]()
![]()
Cały spór wziął się z tego, że napisałaś że XT pali 10 w mieście.
Uprzejmie informuję, że dla większości ludzkości "w mieście" - to nie jest "przepisowo po Bielawie + stała dojazdowa 90-100 na godzinę".
"W mieście" to jest: "ruszam i dojeżdżam do pierwszych świateł. Stoję minutę i ruszam, dojeżdżam do korka i stoję 5 minut w miejscu, po czym przez następne 5 posuwam się o metr co 20 sekund. Potem gwałtownie przyspieszam, żeby zmienić pas, hamuję, znów chwilę stoję, ruszam, stoję, ruszam gwałtownie żeby znow zmienić pas, stoję 10 minut, ruszam, przejeżdżam 500 metrów, stoję minutę, ruszam szybko bo obok stało BMW- stoję, ruszam, przyspieszam, stoję - znów paląc wachę bez ruchu posuwistego, etc."
Przy takiej jeździe Forek xt nie pali 10 litrów. zapewniam.
Teraz już wszystko jasne?
![]()
Konto usunięte pisze: koło szkól to ja też zwalniam
A coMarlena pisze: yyyyyyyyyyy chyba jakiś zły dzień miałam wczoraj
a Cię zaskoczę......niePiter 35 pisze:A coMarlena pisze: yyyyyyyyyyy chyba jakiś zły dzień miałam wczorajokazało się ,że spalanie jest wyższe
![]()
Boże, co za zamordyzmMarlena pisze: mauż chciał wczoraj autko dorwać, żeby poszaleć ale z racji mojego badania spalania nie otrzymał kluczyków bo by mi zaburzył moją średnią
oj tam oj tamPiter 35 pisze:Boże, co za zamordyzmMarlena pisze: mauż chciał wczoraj autko dorwać, żeby poszaleć ale z racji mojego badania spalania nie otrzymał kluczyków bo by mi zaburzył moją średnią
Trzypasmowa dwupasmówkaKonto usunięte pisze: al. Stanów Zjednoczonych w Warszawie, dwupasmówka 3 pasy w każdą stronę
Konto usunięte pisze: a koło domów spokojnej starości - przyspieszam
So What! pisze: Trzypasmowa dwupasmówka![]()
Masz na myśli dwujezdniową trzypasmówkę?Konto usunięte pisze:Trzypasowa dwupasmówka, panie mecenasie