[S] Forester 2.0 n/a + LPG by Jako - 2006

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
kociou1
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Forester 2.0 n/a + LPG by Jako - 2006

Post 2 kwie 2013, o 03:18

Sprzedam Forestera 2.0 bez turbo, rok produkcji 2006 - zdjęcie poniżej jest sprzed roku i przedstawia auto w momencie zakupu przeze mnie :)

Obrazek

Kupiony w Szwajcarii z uszkodzoną karoserią (po gradobiciu), dokładna zdjęcia auta przed naprawą i po można zobaczyć tu: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 277&type=3 (profil komisu w którym go rok temu kupiłem)
Podczas pobytu u mnie:
auto dostało instalacje LPG (by Jako, wg numeru VIN -JF1SG5LW46G083467 - auto ma gniazda zaworowe przystosowane do montażu LPG - taką informację dostałem na kropce) i przejechało na niej ok 30 tys km (obecny przebieg to ok 201 tys),
w tym czasie zostały wymienione
- jakieś tuleje w zawieszeniu (nie pamietam tam dokładnie co ale mogę sprawdzić)
- oleje w dyfrze i skrzyni,
- wyregulowane luzy zaworowe (w Józefowie)
- oraz wymieniłem sprzęgło /komplet/(w lutym),
- oczywiście małe przeglądy (filtry. olej silnikowy) były robione o czasie (kolejny za ok 4 tys km)
- dodam że SLSy wydają się być ok, nie pocą się, auto nie "siedzi tyłem", podczas ostatniej kontroli Jarek z Józefowa twierdził że są OK

Auto posiada pełną dokumentację (książka serwisowa dokumentująca historię auta w szwajcarii oraz przeglądy w PL za mojej kadencji, dokumentacja LPG, homologacja butli etc...), do tego dwa komplety opon (letnie Uniroyal RainExpert XT o przebiegu ok 9 tys km oraz zimowe Falken - nie pamiętam jakie bo już założyłem letnie :/ o przebiegu ok 13 tys km /do sierpnia ubiegłego roku jeździłem na Yokohamach na których forek przyjechał ze szwajcarii/) oraz pełnowymiarowe koło zapasowe (trzymane w piwnicy bo szkoda mi miejsca w bagażniku)

Wizualnie stan auta się nie zmienił, lakier w doskonałym stanie, wnętrze - jak na ten przebieg - naprawdę nie jest zniszczone.
Wszystko działa, tydzień temu auto zaliczyło przegląd (bez uwag!) a przy zmianie opon sprawdzone zostało zawieszenie (wszystko OK)

Oczywiście zgadzam się na sprawdzenie auta w dowolnym warsztacie (byle na terenie Warszawy)
Cena jaka mnie interesuje to 36 tys pln, myślę że jak za tak zadbane auto (przeglądy, nowe sprzęgło,zdjęcia sprzed naprawy karoserii etc...) z jasną historią jest to uczciwa propozycja.
Jako że chcę auto sprzedać a nie sprzedawać jestem skłonny do rozsądnej negocjacji.

Zainteresowanych zapraszam na PW lub tel: 601 07 80 06 (Marcin), auto można oglądać w Warszawie na Grochowie :)
Ogłoszenie wystawiam póki co tylko tu i na kropce :)

Ze sprzedażą - póki nie znajdę outbacka dla siebie - mi się jakoś szczególnie nie spieszy :)

kociou1
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [S] Forester 2.0 n/a + LPG by Jako - 2006

Post 2 kwie 2013, o 15:00

Dodam jeszcze że przy okazji regulacji luzów i został wymieniony także rozrząd... :)

ODPOWIEDZ