STi MY98 oraz XT MY86 [S]

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Polubił: 0
Polubione posty: 0

STi MY98 oraz XT MY86 [S]

Post 16 kwie 2013, o 11:37

Jak w temacie - moj Generator Bananow i ( niedokonczony ) XT STi sa na sprzedaz.
Wyjechalem i mam zamiar podrozowac przez dluuuzszy czas. Jesli wroce to cos kupie.

Z gory przepraszam za "nieprofesjonalne podejscie do posta " - ciezko sie pisze z tel. :whistle:

Wiecej informacji w Nasze Subaru:
> Generator Bananow http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=10&t=7303

oraz

> XT ( STi ) http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=10&t=9202

Jesli chodzi o Generatora: do wymiany olej w silniku ( reszta plynow wymieniana razem z olejem - 7.ooo temu ), turbo do sprawdzenia / ustawiene EVC - aktualnie wylaczone, do wymiany czujnik spalania stukowego. W lecie 2012 zrobilem uszczelke pod glowica + duzy przeglad ( 4 TURBO Katowice ) ; wzmacniana uszczelka, szpilki ARP etc ( nie bylo "po taniosci" ) ; wg 4T stopien zuzycia silnika jest "niski jak na ten rocznik" 8-)

XT : aktualnie rozebrany, polatana podloga, wstawiona klatka. Wszystkie oryginalne czesci sa dostepne.

Ceny: STi 18.ooo zl w zimowym setupie - zawieszenie kyb, stalowe 16 plus Pirelli Carving, kolce g27 na dojazdowkach.
XT 8.ooo zl z klatka ( zaplacilem 5.ooo zl za klatke ) oczywiscie wszystkie oryginalne czesci + zapasowe z Imprezy ( wiekszosc skrzyni, dyfry, waly, polosie, silniki na czesci etc. )

Dodatkowo na sprzedaz Tein Ss ze sterownikiem , topmountami. Uzywany pol sezonu letniego - 4.ooo zl
oraz
FELGI RAYS ZERO, proste, po profesjonalnym malowaniu ( zlote ) + opony letnie, uzywane pol sezonu - 7.ooo zl

Kontakt ( Leszek ) : 504 366 617 . Mnie nie ma na miejscu i ciezko mi ogarnac temat. Ceny do negocjacji.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2013, o 13:02 przez @lbert, łącznie zmieniany 1 raz.

Life is a Joke !

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Re: STi MY98 oraz XT MY86 [S]

Post 16 kwie 2013, o 12:15

Zdjecia jednak TU - bedzie mi latwiej.
Czesci XT : https://picasaweb.google.com/1129490345 ... qSDx5nh8gE

XT przed naprawa blacharki: https://picasaweb.google.com/1129490345 ... v_Uv_aFzwE

STi : https://picasaweb.google.com/1129490345 ... wMr37fO1DQ

ZDJECIA AKTUALNE WKROTCE - robia sie :cofee:
Life is a Joke !

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 16 kwie 2013, o 12:47

Info o autach - Lechu jednak nie ogarnie wszystich informacji... jest Lajkonikiem ;-)

STi: MY98, oryginalny JDM, kierownica po prawej. Zmierzone 296 KM ( jakis czas temu :-) ). Sprowadzony do UK , pozniej do Polski. Szanowany ale zima nie stygl. Zaliczyl dwa KJSy i duuuzo kilometrow OeSowych w Goorach. Wszystkie naprawy i servisy na najlepszych czesciach. Rozrzad zrobiony przy okazji uszczelki. Blacharsko: tradycyjnie troche rudego na nadkolach z tylu, okazalo sie ostatnio, ze malowane drzwi po lewej ( a kupilem bezwypadkowy - mam screenshot'a :evil: ). Ja Przygod blacharskich nie mialem - zderzak sie nie liczy :giggle:

XT: MY86, 1.8 turbo 136 KM, skrzynia automat - do konca jezdzil ( ale cos Slabo ;-) ). Przed rozpoczeciem prac na Grubo, sprawdzilem mozliwosc konwersji - 90 % czesci z Imprezy jest plug'n'play. Silnik, skrzynia, wal, dyfer tyl etc pasuje do mocowan. Konwersja zwrotnic i wahaczy z przodu bez problemu, wahacze tyl to bedzie mozolne dobieranie lub zakup ori z katalogu. Przednie amortyzatory dostepne od reki, tyl trzeba dobrac z audi np. OCzywiscie ja zakladalem zalozenie czeskiego proTluma lub ohlins'a - 7.ooo -12.ooo z dostawa do garazu :whistle: Odlewy z carbonu czy innego laminatu byly wstepnie dogadane - nabywcy przekaze namiar.
Life is a Joke !

wojtas.
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Impreza R 06,turbo dziadek

Post 16 kwie 2013, o 13:42

Tożto szok!!! :o
sprzedajesz generatora!

Ciara
4 gwiazdki
Auto: Impreza GL 2.0
Polubione posty: 2 razy

Post 16 kwie 2013, o 15:15

No niemozliwe. Pewnie jakis wirus sie wpakowal @lbertowi na tel i wysyla takie bzdury :o . Hmm nieśmialo spytam jesli moge, a gdziez Ty jestes ?. Ten wyjazd wyjasnia moje dzwonienie do Ciebie ostatnimi czasy i brak odpowiedzi :-(

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 26 kwie 2013, o 18:30

Na razie te zdjecia do mnie dotarly: https://picasaweb.google.com/1152620964 ... htrR-OraCw

Ciara, szanse, ze wogole dodzwonisz sie na 500 ... sa bliskie zeru - nawet nie wiem, gdzie jest ten telefon :-) Aktualnie jestem w ... innym stanie swiadomosci - mam pierwsze , prawdziwe wakacje w zyciu :thumb: i mam zamiar ciagnac To przez dluzszy czas.
Life is a Joke !

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 26 kwie 2013, o 21:58

chciałem się o złote felgi pytać ale cena mi wystarczy :whistle: :razz:

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 27 kwie 2013, o 03:29

Konto usunięte, cena rzecz umowna, choc jest taki poziom, ponizej ktorego nie zejde - nie cisnie mnie ( narazie :giggle: ).
Nie ma znaczenia, ze nowe wychodzily po 4.3oo zl za sztuke a opony po 550 zl - cos jest warte tyle ile ktos jest gotow zaplacic :whistle:
Life is a Joke !

brahu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 27 kwie 2013, o 09:01

Uuułaa ale ładna Subarynka i w dodatku w moim ulubionym kolorze :thumb:
@lbert, mogę się spytać, gdzie można zanabyć takie fajne dymione kierunki/obrysówki?
Pozdr!

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 28 kwie 2013, o 08:40

brahu,
na alledrogo dostaniesz wszystko :-)
Life is a Joke !

brahu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 28 kwie 2013, o 09:19

O masz! że nie wpadłem na to wcześniej ;-) dzięki!

ODPOWIEDZ