Auto zostanie w domciu, a więc nie aktualne :)
Sprzedam toyote celice 1.6 sti w moim posiadaniu jest już ok 3 tygodni kupiłem zamiarem przerobienia jej na "rajdówkę", ale jakoś mi nie pasuje i chce sprzedać lub zamienić na coś mniejszego typu fiat cc lub justy ewentualnie bmw. Auto najprawdopodobniej wymaga naprawy blacharskiej progów i drzwi pasażera, ale nie jestem pewien ( mogę to jeszcze ustalić z jakiś blacharzem) kolor po tylu latach też wypadało by odświeżyć. Pod wzgledem technicznym jest bardzo dobrze silnik pracuje równo, zawieszenie nie wybite. Wnętrze całe, nie zniszczone nic nie wysiedziane, jedyny mankament jaki zauważyłem to pokrętło od nawiewów jest sklejone. Z wyposażenia to właściwe lusterka manualne, radio cd pionieer, brak wspomagania ( lajtowo się jeździ ), dobry akumulator i ukryty przełącznik od blokady dopływu paliwa. Zdjęcia znajduja się na aukcji allegro, ale dziś wieczorem lub jutro rano dodam też tutaj. Przegląd ważny do czerwca przyszłego roku, a ubezpieczenie właściwie jest nowe bo dziś musze wykupić. Cena dla forumowiczów niższa 4000 zł. Tel. Kontaktowy 695-912-795
http://allegro.pl/toyota-celica-1-6-sti ... 82076.html
Zapomniałem o najważniejszym auto jest jeszcze na mnie nie przerejestrowane więc ewentualnie mogę to jeszcze zrobić :)
Ps: Przepraszam za jakość ogłoszenia, ale w sumie to moje pierwsze ogłoszenie o sprzedaży auta i starałem się wszystko napisać. Proszę o wyrozumiałość .
Kupcie kupcie wtedy rozważe zakup żółtej żaby j33mbo bo mnie korci, ale środków brak.
[S] toyota celica 1.6 STI 1990r - Nie aktualne proszę o zamk
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] toyota celica 1.6 STI 1990r
Już poprawione :) dzięki za zwrócenie uwagi :)zino pisze:Krzychu91, linka nie bangla
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Krzychu91, nie żebym się czepiał ale z której strony to jest dobry materiał na budowę rajdówki? 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Krzychu91, to jest fajny klasyk ale zrobienie z tego rajdówki to jak uczenie świni latania. Ja osobiście nie widzę żadnych zalet: ani to konkurencyjne w klasie, tanich gratów do dłubania też nie za wiele, blacharka jak sam piszesz też trochę do życzenia zostawia.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
To wprowadziłem w błąd nie umyśle :) Wydawało mi się fajna bazą, ale tutaj masz zapewne racje :) Ale klasyk jest choć tyle :) i dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu 

Klasyk? Klasykiem to może być ST185, a przy takiej to nawet niezbyt jest co dłubać... Za to fajne auto dla młodego, który chce mieć coupe a nie chce sobie krzywydy zrobić, bo GTi trochę żwawsze jest :)
PS. Ogłoszenie wrzuć na celica-club.org.pl ale nie wdawaj się tam w jakiekolwiek dyskusje z kimkolwiek, taka mała rada...
PS. Ogłoszenie wrzuć na celica-club.org.pl ale nie wdawaj się tam w jakiekolwiek dyskusje z kimkolwiek, taka mała rada...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
siewcu Tam też ogłoszenie dodałem, a jeśli można wiedzieć czemu mam nie wdawać się w dyskusję ?? :)