[S] US Spec 2007 Impreza 2.5i N/A AWD, GD sedan

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
góral
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: GD 2.5 N/A 2007
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] US Spec 2007 Impreza 2.5i N/A AWD, GD sedan

Post 14 sie 2013, o 15:09

Cześć !

Jako że zostawiłem moją "Niebieską Strzałę" w rozliczeniu za Mustanga '11 (urzekło mnie to auto i swoją drogą bardzo polecam firmę USAutoImport znaną z polskiego forum Mustanga - pełna profeska, auta wycackane, w dobrych cenach, zresztą nie tylko Mustangi, podobno sprowadzą co tylko sobie zamarzy klient), postanowiłem pomóc w sprzedaży mojej Imprezy i wrzucić tu link do ogłoszenia.

Info dotyczące auta:

2007 US Impreza 2.5i N/A sedan, niebieska, przebieg 67k mil, AWD, złote ORI 17" na lato z 225/45 R17 Michelin Primacy HP, na zimie srebrne 16" Enkei z oponami.

Samochód jest zadbany, bo to pierwsze "swoje", wybrane. Nie brało udziału w żadnych upalaniach, torach etc.
Zimą spisuje się cudownie, silnik kosztem mniejszej mocy nie ma problemów z uszczelką tak jak w uturbionych - jeżeli ktoś jest fanem Subaru/zastanawia się czy nim nie zostać to tak jak w moim przypadku będzie to piękny wstęp do przygody z tą marką.

Auto posiada oryginalne radio + CD, klimę i 4xairbag, ABS i to co w standardzie w tym modelu.
Na lato były robione wszystkie łączniki stabilizatorów, filtry etc. Po zakupie zrobiłem rzecz jasna rozrząd.
Auto było serwisowane tylko i wyłącznie w Krakowie u Gawina na Królowej Jadwigi.

Wszystkie pytania odnośnie auta proszę kierować pod numery takie jak w ogłoszeniu, proszę pytać o Karola.

Link do ogłoszenia:
http://usautoimport.otomoto.pl/C30255298.html

Aktualna cena w ogloszeniu: 26900 zł
Ostatnio zmieniony 28 sie 2013, o 14:49 przez góral, łącznie zmieniany 2 razy.

...fun is what matters

góral
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: GD 2.5 N/A 2007
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [S] US Spec 2007 Impreza 2.5i N/A AWD

Post 28 sie 2013, o 14:48

bump !
...fun is what matters

ODPOWIEDZ