Sprzedam Subaru Legacy Spec B
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedam Subaru Legacy Spec B
Witam, sprzedam Subaru Legacy Spec B. 6MT 2005r.Full opcja. Przebieg 185tys. Na felgach i zaciskach Prodrive'a. Auto ma zatarty silnik,prawdopodobnie do wymiany lub remontu (ojciec nie robił dolewek) Nie jestem handlarzem. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila.
- pontapreta
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy '05 Celebration
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Sprzedam Subaru Legacy Spec B
To Legacy nie stoi w serwisie MTS Dzierżoniów w tej chwili? Chyba go tam widziałem we wtorek tylko bardziej brudnego :> Do ceny proponuję dodać jaki jest koszt napraw.
Ja jestem chętny na felgi jak by co :]
Ja jestem chętny na felgi jak by co :]
Re: Sprzedam Subaru Legacy Spec B
Witam, po przedluzonej przerwie swiateczno-noworocznej, na prosby w mailach, uzupelniam ogloszenie. Data pierwszej rejestracji to lipiec 2006r. Książka serwisowa ze wszystkimi przegladami, ktore odbywały się regularnie, dwa kluczyki. Stan auta uwazam za bdb, poza odpryskiem lakieru, wielkosci paznokcia, na tylnich dzwiach i przetarciem na przednim nadkolu. Niedawno wymienione tarcze i klocki, tez na Prodrive'a, przejechaly ok 5tys.Pod wneka na kolo zapasowe sprytnie zamontowany wysokiej klasy sprzęt audio, a w bagazniku tuba basowa.Do auta dokladam dodatkowo jeszcze:
-Jedna felga Prodrive'a
-Cztery felgi aluminiowe 17 z oponami zimowymi(bieznika wystarczy na sezon lub dwa)
-Cztery aluminiowe felgi oryginalne 18, na których zostal kupiony
-Cb radio
Cena jaka mnie interesuje to 25tys, do kosmetycznej negocjacji. Wystawiam fakture. Proszę o kontakt na maila: [email protected] albo najlepiej telefonicznie 601-74-19-05.
-Jedna felga Prodrive'a
-Cztery felgi aluminiowe 17 z oponami zimowymi(bieznika wystarczy na sezon lub dwa)
-Cztery aluminiowe felgi oryginalne 18, na których zostal kupiony
-Cb radio
Cena jaka mnie interesuje to 25tys, do kosmetycznej negocjacji. Wystawiam fakture. Proszę o kontakt na maila: [email protected] albo najlepiej telefonicznie 601-74-19-05.
- Załączniki
-
- CIMG7058.JPG (117.94 KiB) Przejrzano 2828 razy
-
- CIMG7057.JPG (113.38 KiB) Przejrzano 2836 razy