[S] SPRZEDANY - Subaru Forester 2.0 AT MY06 salon PL

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
morgan
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] SPRZEDANY - Subaru Forester 2.0 AT MY06 salon PL

Post 17 mar 2014, o 20:47

Do sprzedania mam Subaru Forestera 2.0 z automatyczną skrzynią biegów, model MY06 z 2005 roku (pierwsza rejestracja 2006). Samochód pochodzi z polskiego salonu.
Kupiłem go od pierwszego właściciela (dokładnie od pierwszej rodziny bo był zarejestrowany na dwie osoby w rodzinie) z przebiegiem 163tys. km. Samochód był serwisowany w ASO do 90000, następnie w innym warsztacie. Obecnie samochód ma przebieg 194 tys i jest w ciągłej eksploatacji. Świeżo po przeglądzie - badanie techniczne ważne do 14.03.2015r.
Do samochodu posiadam oryginalne dokumenty, instrukcje i książkę serwisową, dwa kluczyki plus tabliczki z kodami kluczyków, torba Subaru z wyposażeniem.

Po zakupie samochód wymagał ode mnie pewnego wkładu finansowego. Wymieniłem tylne zawieszenie na mniej awaryjne amortyzatory KYB i specjalnie dobrane sprężyny. Zostały wymienione wszystkie płyny, filtry, oleje (również w skrzyni biegów co było znacznym kosztem). Na bieżąco usuwałem też pojawiające się luzy w zawieszeniu itp. Zostały również przyciemnione tylne szyby.
W samochodzie jest zamontowane wysokiej klasy radio Alpine z wbudowanym zestawem głośnomówiącym, CD, MP3, USB, iPod, Bluetooth i dodatkowe głośniki wysokotonowe. Wszystko gra bardzo ładnie. Jest również alarm i czujniki cofania.
Od pierwszego dnia jak posiadam ten samochód prowadzę ewidencję wszystkich wydatków w specjalnym programie aCar -jestem Androidomaniakiem ;). Każde tankowanie, każda żarówka jak i te bardziej ważne wydatki zostały odnotowane z datą i przebiegiem auta. Do tego również mam faktury i wydruki np. z ustawiania zbieżności po wymianie elementów zawieszenia. Forester ma malowane tylne prawe drzwi i błotnik - jeszcze przez poprzedniego właściciela. Samochód jest zadbany, nosi normalne ślady użytkowania . Zapraszam do kontaktu i na jazdę próbną w Ciechocinku lub Toruniu.

Cena 29 999zł (jest atrakcyjna więc tylko do niewielkiej negocjacji).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2014, o 22:03 przez morgan, łącznie zmieniany 3 razy.

morgan
0 gwiazdek

Re: [S] Subaru Forester 2.0 AT MY06 salon PL

Post 29 mar 2014, o 23:28

No to weekendowy UP :)

morgan
0 gwiazdek

Re: [S] Subaru Forester 2.0 AT MY06 salon PL

Post 5 kwie 2014, o 13:22

Sprzedany :)

Nowemu nabywcy gratuluje i życzę by Forek dobrze się sprawował i dawał tyle frajdy z jazdy co mi.

Innym zainteresowanym, którzy nie zdążyli, życzę by szybko znaleźli swojego Forka :)

ODPOWIEDZ