Kupiłem go od pierwszego właściciela (dokładnie od pierwszej rodziny bo był zarejestrowany na dwie osoby w rodzinie) z przebiegiem 163tys. km. Samochód był serwisowany w ASO do 90000, następnie w innym warsztacie. Obecnie samochód ma przebieg 194 tys i jest w ciągłej eksploatacji. Świeżo po przeglądzie - badanie techniczne ważne do 14.03.2015r.
Do samochodu posiadam oryginalne dokumenty, instrukcje i książkę serwisową, dwa kluczyki plus tabliczki z kodami kluczyków, torba Subaru z wyposażeniem.
Po zakupie samochód wymagał ode mnie pewnego wkładu finansowego. Wymieniłem tylne zawieszenie na mniej awaryjne amortyzatory KYB i specjalnie dobrane sprężyny. Zostały wymienione wszystkie płyny, filtry, oleje (również w skrzyni biegów co było znacznym kosztem). Na bieżąco usuwałem też pojawiające się luzy w zawieszeniu itp. Zostały również przyciemnione tylne szyby.
W samochodzie jest zamontowane wysokiej klasy radio Alpine z wbudowanym zestawem głośnomówiącym, CD, MP3, USB, iPod, Bluetooth i dodatkowe głośniki wysokotonowe. Wszystko gra bardzo ładnie. Jest również alarm i czujniki cofania.
Od pierwszego dnia jak posiadam ten samochód prowadzę ewidencję wszystkich wydatków w specjalnym programie aCar -jestem Androidomaniakiem ;). Każde tankowanie, każda żarówka jak i te bardziej ważne wydatki zostały odnotowane z datą i przebiegiem auta. Do tego również mam faktury i wydruki np. z ustawiania zbieżności po wymianie elementów zawieszenia. Forester ma malowane tylne prawe drzwi i błotnik - jeszcze przez poprzedniego właściciela. Samochód jest zadbany, nosi normalne ślady użytkowania . Zapraszam do kontaktu i na jazdę próbną w Ciechocinku lub Toruniu.
Cena 29 999zł (jest atrakcyjna więc tylko do niewielkiej negocjacji).