Impreza GT MY00

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
PrzemoST
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza GT MY00
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Impreza GT MY00

Post 16 kwie 2014, o 09:04

Rozważam sprzedaż mojego klasyka, ponieważ pojawiła się opcja zamiany na coś innego, ale nadal ze znaczkiem plejad. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem (a więc jeśli auto, które mam na oku spełni oczekiwania), mój GTek będzie na sprzedaż za około 2 tygodnie.

Auto użytkowane z głową, z wygórowaną wręcz dbałością. Bezproblemowo użytkuję go już rok i zrobiłem w tym czasie 6 tys. km
W ostatnim czasie wymienione świece i przewody NGK (wszystko z górnej półki, bez oszczędzania), filtry, olej Millers wymieniony 2 tys. km temu.
Po zakupie zrobiona reperaturka tylnego błotnika.

Samochód chodzi perfekcyjnie, jest utrzymany w wyjątkowym stanie jak na 14-latka. Moim zdaniem, jeśli ktoś szuka bdb egzemplarza, nie zawiedzie się. Ma klika dodatkowych bajerów, ale o tym przez telefon.
Sprzedaję go na oryginalnych felgach alu 16'' z oponami zimowymi. Mam kilka kompletów 17'' do wyboru, za dodatkową opłatą.

Silnik: 2.0T, 221 KM, 308NM. Silnik seryjny, wydech Hayward&Scott

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dodatkowych informacji udzielę pod nr tel. 666 zero zero osiem 083

ODPOWIEDZ