[S] Subaru Impreza GT MY99

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Bansur
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Subaru Impreza GT MY99

Post 29 kwie 2014, o 20:38

Subaru Impreza GT MY99

Obrazek

Witajcie, postanowiłem sprzedać mojego GTka, auto zostało sprowadzone ze Szwajcarii w 2010 roku przez mojego znajomego. Autko używane do codziennej jazdy, od czasu do czasu pokonuje dłuższe trasy. Autko w moim posiadaniu od ponad roku, włożyłem trochę grosza by utrzymać je w dobrej kondycji, mechanicznie wszystko w jak najlepszym porządku, wizualnie jest kilka niedociągnięć, nie przeszkadzają one w codziennym użytkowaniu ale o tym później. Podam teraz kilka podstawowych informacji.

- VIN JF1GC8LD3YG098727
- Silnik seryjny, nic nie grzebane
- Wydech 3'', końcowy 2.5'' - puszka Ninja (Dźwięk ładny, na dalsze trasy mocno nie męczy)
- Felgi 17'' Parotech, odmalowane na czarny połysk
- 3 tygodnie temu założone nowe opony Toyo Proxes T1R 215/40
- Duża lota z tyłu, nieoryginalna. Oryginał z GT dorzucam w pakiecie
- Tylne lampy STI
- Zawór ProPerfekt, głośno syczy. Jeśli komuś nie odpowiada oczywiście oryginalny dodaję w pakiecie
- Podłoga zdrowa, dokładnie zabezpieczona barankiem
- Założony kubełek z mocowaniami Sparco
- Pasy szelkowe kierowcy
- Wydajniejsza pompa paliwa
- Czerwone chlapacze
- Założona klimatyzacja
- Silniczek zalany Motulem 300V
- Zegar Lamco

Obrazek

A teraz napiszę trochę o niedociągnięciach:

- Z przedniego zderzaka łuszczy się bezbarwny lakier, mało widoczny mankament jak dla mnie
- Powoli ruda atakuje tylne nadkola(małe, twarde bąbelki. Dziur brak)
- Delikatnie gryzie maskę na rogu
- Małe pęknięcie na przednim lewym boczku (1,5 cm), mało widoczne

Dla zainteresowanych mogę zrobić fotki i podesłać jak to wszystko wygląda. Autko ma przejechane około 211kkm, zakupione przeze mnie z przebiegiem około 194kkm, po ostatnim wypadzie na hamownię wykres pokazał ~235KM/300Nm, więc myślę, że silniczek jest w świetnej kondycji. Autko miało z pewnością kilka przygód, lecz to na pewno nic poważnego, konstrukcja auta nietknięta. Bo ostatniej wymianie opon i ustawieniu geometrii jedzie idealnie prosto, nie lata na boki.

Obrazek

Postanowiłem sprzedać autko, ponieważ zaczął mi latać po głowie bug STI. Czuję, że popełnię błąd, no ale jak nie spróbuję to się nie przekonam. Autko wystawiam na razie tylko na forum, ponieważ chciałbym, by trafił w dobre ręce. Jestem z Mławy, lecz autko aktualnie jest do obejrzenia w Gdyni.

Cena 25000 , oczywiście do małej negocjacji.

W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać w tym temacie/PW lub dzwonić 503-991-976 ( Prosiłbym dzwonić po godzinie 15)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: EVO 6 500 KM
Polubione posty: 1 raz

Re: [S] Subaru Impreza GT MY99

Post 29 kwie 2014, o 21:12

no no no niczemu se :-) znasz moze Sebastiana Komose, nie na temat, ale zgubiłem kontakt a razem studiowaliśmy w Gdyni, a jest z Mławy :razz:

Bansur
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 29 kwie 2014, o 21:29

Niestety nie znam, jeśli jesteście z rocznika, który masz podany w nicku to raczej nie dane było nam się spotkać. Nie było mnie jeszcze wtedy na świecie :-)

Co do tematu, jeśli bym o czymś zapomniał, postaram się dopisać.

Pozdrawiam!

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: EVO 6 500 KM
Polubione posty: 1 raz

Post 29 kwie 2014, o 21:34

Jesu jaki ja już stary jestem :razz: tak to ten rocznik :whistle: no nic życzę owocnej sprzedaży :!:

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 29 kwie 2014, o 23:50

darecki1981, facebooka spenetruj :idea:

Duniek
2 gwiazdki
Auto: tak brzydkie, że aż ładne
Polubił: 1 raz

Post 30 kwie 2014, o 00:24

@darecki1981

Nie przejmuj się, są starsi. :lol:

Bansur
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 23 maja 2014, o 12:21

Chwila głupoty minęła. Autko zostaje u mnie. Doszedłem do wniosku, że będzie ciężko o drugiego białasa w dobrych pieniądzach. :)

ODPOWIEDZ