Witam. mam do sprzedania imprezę GC kombi z gazem, auto bezawaryjne, więcej szczególów tutaj :
http://olx.pl/oferta/subaru-impreza-gc- ... 5sShd.html
Niedawno jechałem nim jakieś 500km trasy, bez jakichkolwiek problemów, spalanie rzędu 10l/100km przy prędkości 60-120 kph. Na prawdę polecam!
[S] Impreza GC kombi
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
Re: [S] Impreza GC kombi
Załóż chłodnicę do klimy (tak jak piszesz 500PLN) a sprzedasz dużo drożej. No chyba, że to problem ze sprężarką a nie z chłodnicą. Dawniej pisali że wystarczy tylko nabić klimę no i klienci się nabijali ale w butelkę. 

Problem jest taki, że teraz nie mam ani gosza nawet na nabicie klimy :p. Lepiej powiedzieć, że chłodnicy poprostu nie ma bo na tym forum to sami znawcy, tak mi się wydaje :D.
-
Sławek
- 3 gwiazdki
No i dobrze Ci się wydaje.Niestetyzekorex pisze: bo na tym forum to sami znawcy, tak mi się wydaje :D.

- thearchitect
- 2 gwiazdki
- Auto: jest SL 2.0 BP5 2005; była SI 2.0 GD9 2006
- Polubił: 0
Bardzo spostrzegawczy jesteś jak na kogoś kto zarejestrował się tylko po to aby sprzedać auto...zekorex pisze:bo na tym forum to sami znawcy, tak mi się wydaje :D.
Nie tylko po to, sprzedaje imprezę a potem przyczajam się na jakąś legackę, także będę tu zaglądac :).
-
Sławek
- 3 gwiazdki
Fajnie. No to się przyczaj na legackę ale nie próbuj robić na tym Forum ludziom wody z mózgu bo to nie ten adres.
Nie mam zamiaru. Poprostu szukam domu dla samochodu, który jest w mojej rodzinie od pięciu lat i nie chcę go oddać do kogoś, kto go zaraz zaniedba.
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
A przypadkiem jak nie ma chłodnicy klimatyzacji, to nie trzeba po jej zamontowaniu, dolać potem płynu chłodzącego do klimy?
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

-
Sławek
- 3 gwiazdki
Ja bym raczej myślał o konieczności dodania/wymiany sprężarki. Ciekawe ile ona może kosztować. Chyba duuużo ale może ię mylę.
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Akurat wymiana sprężarki to mały koszt jak się ma sprawną w domu.Sławek pisze:Ja bym raczej myślał o konieczności dodania/wymiany sprężarki. Ciekawe ile ona może kosztować. Chyba duuużo ale może ię mylę.
Droższy płyn jest chyba
Co do zdjęć:
Kiedy była robiona konserwacja/blacharka nadkoli ?
Walona była w przód?
Jeździć nie umiem, ale się staram