sprzedam subaru impreze gt 99 ze swapem silnika sti my04

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
suburubu.gc8
0 gwiazdek
Auto: gc8 sti my04 swap
Polubił: 0
Polubione posty: 0

sprzedam subaru impreze gt 99 ze swapem silnika sti my04

Post 19 maja 2014, o 18:50

witam mam do sprzedania impreze gt 99. ze swapem silnika z sti my04r silnik kompletny z ic turbo wszystko z sti my04 sterownik i imo z sti 04 skrzyna 5mt gietekowa ,sprzeglo spiek ACT , Staby przod tyl whiteline laczniki przod tyl withlina zlote wszystkie gumy w zawieszenieu powerflex tuleje dyfra wszystkie withline anty lift kit withlina zegary omori boost oil temp egt ,amory kayaba agx z regulacja twardosci rozporka kielichow przzod tyl withlina szczeki hamulcowe endles tarcze z prozdu nowe z klockami redstuf tyl tarcze i klocki do wymiany wydech 3 cale szeroka flansza z koncowym fuditsubo auto w stanie mechanicznym igla silnik wszystkie nowe uszczeli regulacja zaworow i rorzad w zeszlym felgi zlote z sti opony potenzy re070 we wmiare dobry stanie sezon jeszcze spokojnie polataja sruby do regulacji katow przod tyl withlina i jescze pewnie o cczym zapomnialem auto do poprawk blacharskich nadkola tylne korozja uderzone dzrwi lewy tyl mam drgie do pomalowania i zalorzenia przedni prawy zderzak korozja wiecej informacji udziele pod nr telefonu 504 683 348 prosze dzwonic nie pisac na forum bo nie mam cxzasu tu zagladac cena to 29tys do negocjacji jak ktos bedzie zaineresowany kupnem to napewno sie dogadamy hamulce przod 4 tloczkowe z wrxa pompa paliwa walbro nowa przeplywka oem subaru dozuce jeszcze mase czesci i jakies kola zimowe na stalowce 29tys do negocjacji jaktos zaproponuje rozsadna kwote wyrzsza niz 25 tys to niech zabiera nie ukrywam ze zalerzy mi na czasie potzebuje na szybko gotowki dzwonic dogadywac sie sdjecia moge na email wyslac czy mmsem

Panther
2 gwiazdki

Re: sprzedam subaru impreze gt 99 ze swapem silnika sti my04

Post 19 maja 2014, o 21:59

Nieźle ;) jak już ktoś przebrnie przez ciąg posta bez wyróżnionych zdań, to oferta nawet ciekawa. :cofee: Wrzuć jakąś poglądową fotę i w miarę możliwości popraw posta, bo wystraszysz wszystkich pasjonatów :mrgreen:

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: EVO 6 500 KM
Polubione posty: 1 raz

Post 19 maja 2014, o 22:23

Panther pisze:Nieźle ;) jak już ktoś przebrnie przez ciąg posta bez wyróżnionych zdań, to oferta nawet ciekawa. :cofee: Wrzuć jakąś poglądową fotę i w miarę możliwości popraw posta, bo wystraszysz wszystkich pasjonatów :mrgreen:
pasjonatów dobre! poproś na priv to może Tobie rozrysuje :lol: sam! chciałbym jego graty a moją budę!

piter
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Legacy

Post 19 maja 2014, o 23:01

suburubu.gc8 pisze: prosze dzwonic nie pisac na forum bo nie mam cxzasu tu zagladac
:-)

qsy100
0 gwiazdek

Post 20 maja 2014, o 07:12

piter pisze:
suburubu.gc8 pisze: prosze dzwonic nie pisac na forum bo nie mam cxzasu tu zagladac
:-)
i to jest raczej prawda bo to już drugie ogłoszenie z tym GT i mimo pisania PW za pierwszym razem do dziś odpowiedzi nie dostałem. Być może brak chęci na sprzedanie :)

PW poszło ponownie wiec prośba o przesłanie lub wstawienie tu foto GT-ka

suburubu.gc8
0 gwiazdek

Post 20 maja 2014, o 09:14

foto wrzuce jak bede mial chile wolnego a puki co jest z tym ciezko i sory za nie odpisywanie ale mowie brak czasu dlatego prosze dzwonic

suburubu.gc8
0 gwiazdek

Post 20 maja 2014, o 09:16

jestem w stanie zorganizowac skrzynie 6mt z legacy spec b idealna zeby tu zaindstalowac cena 4000

ODPOWIEDZ