[S] Subaru Impreza kombi 1.8

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
shadow522
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza 1.8
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Subaru Impreza kombi 1.8

Post 6 paź 2014, o 19:48

Witam jak w opisie sprzedam moja babcie. Link http://olx.pl/oferta/subaru-impreza-1-8 ... 7ee8R.html , a oto krótki opis:
Auto oryginalnie kupiłem jako GL którym defacto dalej jest ale sukcesywnie dokładałem graty GT/RX.
Zaraz po kupnie zrobione zostały tylne nadkola. Sekwencyjna instalacja ma 2 lata :-p
A więc dołożyłem:
-zderzak GT z halogenami+ori włącznik na desce
-fotele przód GT
-rozpórka przód
-stabilizator tył GT :-)
-kierownica GT
-kolektor bulgot hand made
-lotka na tylnej klapie GT
-14 cali zlote alufelgi z zimówkami w ekstra stanie marki point s
-lampy tył JDM ale z pomarańczowym kierunkiem(całość czerwonego podświetlona)
Auto po zamontowaniu staba z tyłu jest delikatnie nadsterowne czyli nie wypluwa przodem tylko jedzie jak nieprzymierzając jak jakaś beemka
Oliwa wymieniana co 10kkm Valvoline 10W40 MaxLife a przejechałem jak narazie 2kkm i dalej rośnie.
Auto śmiga aż miło wszystko działa jak należy nie wymaga żadnego nakładu finansowego :-)
Hamulce tarcze przód i tył :-d jak i klocki w super stanie wymieniałem z rok temu czyli z 15kkm.
Za same gadżety które dodałem trzeba by połowe wartości samochodu zapłacić, także myślę że dla kogoś kto chce mieć niezawodne auto które zimą niczego się nie boi, a można jeszcze poszaleć POLECAM
Aktualny przebieg ok.160kkm
OC do 02.2015 przegląd do 23.12.2014
Myśłę że cena dobra jak za dołożone graty i stan.
CENA DLA FORUMOWICZÓW 6100PLN

shadow522
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza 1.8
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [S] Subaru Impreza kombi 1.8

Post 23 lis 2014, o 16:28

UP zmieniony olej w skrzyni i dyfrze 5400pln

ODPOWIEDZ