[s] Subaru Impreza MY00 Nardi Torino

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
rasputin
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: WRX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[s] Subaru Impreza MY00 Nardi Torino

Post 8 paź 2014, o 12:43

Cześć,

sprzedam swoją Subaru Imprezę MY00 w wersji Nardi Torino. Auto naprawdę fajne, seryjne, nie zjeżdżone, nie tjunowane, a jednocześnie bardzo szybkie (na ostatnim Track Day na torze Poznań udało mi się nim zrobić 1:59, więc naprawdę mocny wóz).

http://olx.pl/oferta/subaru-impreza-gt- ... 7m6Kb.html

Cena: 18900, do negocjacji
tel: 534 375 666

Obrazek

adrianwwa
0 gwiazdek
Auto: Impreza GT MY99 Nardi

Re: [s] Subaru Impreza MY00 Nardi Torino

Post 8 paź 2014, o 17:24

hehe :-d ale w ogłoszeniu jeśli chodzi o opis to troche podkoloryzowałeś ;-)

"auto bardzo szybkie - seryjnie 218KM i 1200kg masy. (5.5s do 100km/h)."

z tego co wiem to seria NT miała niewiele ponad 6s do 100km/h ;-(

"Samochód dzięki zastosowaniu lekkich szyb i wygłuszeń, maski, braku poduszek powietrznych, abs i innych zbędnych dodatków jest najlżejszym modelem na rynku."

chyba mówisz o wersji RA ;-) NT miała normalne szyby i z tego co wiem wygłuszenia również, nie miła za to ABS, poduch i klimy(chociaż klima czasami była dokładana w salonie)

ogólnie ładne Nardi i w niskiej cenie.

rasputin
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: WRX

Re: [s] Subaru Impreza MY00 Nardi Torino

Post 9 paź 2014, o 08:48

Mierzyłem ją czymś al'a race chrono - wychodziło od 5.5 do 6.0, więc nie widzę tu kolorowania, nawija niewiarygodnie ten wóz.

W mojej jest klima, ale z tego co czytałem NT też ma lżejsze wygłuszenia i szyby - jeśli tak nie jest to sorry - my bad.

Co więcej, czas na poznaniu pokazuje, że ten wóz bardzo ładnie jedzie 1:59 ciężko zrobić seryjnym GTkiem :)
.

ODPOWIEDZ