szukam Forestera, N/A rok ? powiedzmy do 2004 - w zależności od stanu i idącej za tym ceny.
Może być automat lub manual.
Ewentualnie, w ostateczności jakieś turbo, o ile znajdę w idealnym stanie

Info na priv lub przez forum.
W tym momencie bardziej mi zależy na stanie auta niż na "detalach". 2.5 N/A to także DOHC (przynajmniej w forku), zatem silnik w serwisie podobny jak 2.0 DOHC. Tak jak nadmieniłem albo przyzwoite 2.0 z (SOHC) (z manualem, ale zadbanym forkiem z automatem na pewno nie pogardzę), albo fun - wówczas jakaś turbina i DOHC, skrzynia ponownie nie ma dla mnie znaczenia, wiadomo, że wolałbym manualną, ale do mojej jazdy automat także będzie dobry. Sporo jeżdżę drogami mniej uczęszczanymi, jasne można zasuwać nawet ile fabryka pozwoli, niemniej ryzyko spotkania jakiegoś zwierzaka na drodze spore, zatem poza 90 rzadko będę deptać, a na autostradzie jestem kilka razy w roku ....pszemq pisze:To może pomyśl o 2.5 N/A w miarę niezawodny, moc wystarczająca jak na pupowóz.
A zauważyłeś, że dziś jest niedziela i ktoś może mieć inne plany niż czekać na potencjalnego kupcaPanther pisze:
ale Pan poinformował mnie, że autko mogę obejrzeć jutro lub najwcześniej dzisiaj po 18-tej. Zatem![]()
Pewnie ciężko mu się rozstaćJakoś średnio odnoszę się do takich sprzedawców ...
Panther pisze: Znasz może auto? Bo z tego co widzę jesteście prawie ziomkami.