Subaru XV Crosstrek 2.0 Limited CVT

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
mentos88
0 gwiazdek
Auto: Subaru XV
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Subaru XV Crosstrek 2.0 Limited CVT

Post 10 lis 2014, o 15:43

Nadszedł czas zmian - w tym pora na wymianę auta. Subaru jest w stanie idealnym, w ciągłej eksploatacji. Bardzo bogato wyposażone i dopieszczone. Obecny przebieg: 18481 mil. Jestem pierwszym właścicielem w kraju. Nie wymaga żadnych opłat. Ma ważny przegląd i ubezpieczenie. Sprzedaję je, ponieważ z powodu zawodu i hobby potrzebuję o wiele większego pojazdu. Zapraszam do kontaktu telefonicznego i obejrzenia auta. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.

Wyposażenie:

4x4, el. lusterka, klima, skórzana tapicerka, nawigacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat, podgrzewany fotele, kierownica wielofunkcyjna, podgrzewana przednia szyba, kamera cofania, garażowany przez cały rok.

Kontakt:

Bogusław: 668 911 295
Karol: 664 742 415

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ccwrc
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: WRC

Re: Subaru XV Crosstrek 2.0 Limited CVT

Post 10 lis 2014, o 21:09

mentos88 pisze: Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.

Kontakt:

Bogusław: 668 911 295
Karol: 664 742 415
Ty albo twój partner powinniście podać cenę.

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 10 lis 2014, o 22:55

ccwrc pisze: Ty albo twój partner powinniście podać cenę.
Dobre auta są bezcenne :mrgreen:

thearchitect
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: jest SL 2.0 BP5 2005; była SI 2.0 GD9 2006

Post 11 lis 2014, o 13:03

Może cena zabija i lepiej jej nie znać? :whistle:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 11 lis 2014, o 13:58

Cena jest na otomoto.

Guzik3
0 gwiazdek

Post 12 lis 2014, o 19:44

"Subaru jest w stanie idealnym", szkoda że wcześniej nie było w stanie idealnym ;)

http://passioncars.pl/JF2GPAKC1D2804472

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Post 13 lis 2014, o 00:04

Guzik3, +1 :thumb:

fedex
2 gwiazdki
Auto: WRX STI '06 było '15 Mustang GT jest

Post 13 lis 2014, o 05:45

Nie no, prawie igła. Trzeba być wyjątkową mendą a (nawet dwoma) ,żeby oferować na forum taki "szrot"z salonowym opisem :x Takim oszustom należałby się porządny wpierdol :chair: .Prosiłbym także adminów o usuwanie z forum takich "uczciwych" ogłoszeń razem z ich pojebanymi twórcami. A zainteresowani zakupem powinni postawić Guzikowi3 co najmniej dobra flaszkę :drunk: za czujność.

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 13 lis 2014, o 09:00

fedex, a gdzie to oszustwo? I na jakiej niby podstawie admin miałby ocenić rzetelność ogłoszenia?

Pytam z czystej ciekawości.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 13 lis 2014, o 09:14

fedex, nie ma w ogłoszeniu informacji, że bezwypadkowy.
;-)
Ot poetycki opis.

Gootek
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 13 lis 2014, o 10:24

To auto było przeciętnie rozbite jak na importowane z USA.
Nic szczególnego.
Widywalem dużo gorsze dzwony zza wielkiej wody.
Kwestia jak zostało naprawione.

Dla mnie osobiście jest OK, jeśli w ogłoszeniu jest podany nr VIN, np:
http://katamaran.otomoto.pl/subaru-lega ... 82730.html
bo można sobie łatwo wygooglać jak wyglądało przed naprawą:
https://images.copart.com/website/data/ ... 673_1X.JPG
A że sprzedający pisze, ze stan "idealny"?
Jeśli naprawił idealnie, to może i jest idealny...

Rommel
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X

Post 13 lis 2014, o 16:51

Ktoś wziął pod uwage że sprzedający może nawet nie wiedzieć że auto tak wyglądało?
"Non homo sed vero mentula magna minax."

ccwrc
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: WRC

Post 13 lis 2014, o 17:12

Rommel pisze:Ktoś wziął pod uwage że sprzedający może nawet nie wiedzieć że auto tak wyglądało?
Tak. Najpewniej jakiś naiwniak 8-)
Rommel pisze: Nikt nie pomyślał w 2007 roku jak go kupował, zeby sprawdzić czujnikiem lakieru :-)
Sam sobie odpowiedziałeś ;)
Ostatnio zmieniony 13 lis 2014, o 22:14 przez ccwrc, łącznie zmieniany 1 raz.

Rommel
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X

Post 13 lis 2014, o 22:01

No kumpel jeździł w pracy autem, które było teoretycznie bezwypadkowe, jak przyszło co do czego, i dostał poduszką w twarz, to mechanicy stwierdzili że auto było wcześniej poskręcane jak precel :D Astra z 2005 roku. Nikt nie pomyślał w 2007 roku jak go kupował, zeby sprawdzić czujnikiem lakieru :-) . Teraz już nie jest to taki rarytas.
"Non homo sed vero mentula magna minax."

Gootek
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 14 lis 2014, o 00:00

Rommel pisze:Nikt nie pomyślał w 2007 roku jak go kupował, zeby sprawdzić czujnikiem lakieru :-) . Teraz już nie jest to taki rarytas.
Rommel, bo prawdziwy fachowiec kupuje za grosze cztery rozbite auta, byle w takim samym kolorze, z każdego z nich wycina nieuszkodzoną ćwiartkę, spawa to to kupy i może śmiało pisać w ogłoszeniu, że :
"oryginalna pokrywa lakiernicza na całym aucie - udostępniam czujnik lakieru".
:mrgreen:

fedex
2 gwiazdki

Post 14 lis 2014, o 03:01

Do rrosiak
mentos88 pisze: Subaru jest w stanie idealnym, w ciągłej eksploatacji. Bardzo bogato wyposażone i dopieszczone.
Auto po takim dzwonie nie może być w stanie idealnym i jeszcze dopieszczone,może być najwyżej podpicowane do sprzedaży i to dla kompletnego laika. Ale skoro auto Ci się spodobało i dla Ciebie taka treść ogłoszenia nie jest zwykłym oszustwem proponuję lekką negocjację ceny i szybki zakup tego ideału - i będzie pan zadowolony :thumb: :giggle:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 14 lis 2014, o 07:41

fedex, większość ogłoszeń na otomoto można przy takim założeniu podciągnąć pod oszustwo. Niestety, ale taką mamy "kulturę" sprzedaży. Trudno wymagać, żeby ktokolwiek (nie tylko admin) weryfikował to "z urzędu" i podejmował decyzję o usunięciu bądź nie.... Mamy forum, więc każdy, kto znajdzie rażące opisy niezgodne z prawdą, może o tym napisać i ostrzec innych. I tak się właśnie tu dzieje

fedex
2 gwiazdki

Post 14 lis 2014, o 12:31

Fido,ale my jesteśmy na forum Subaru, a nie na otomoto, gdzie 90% wystawianych samochodów to miny i każdy jest na to przygotowany.W tym przypadku ogłoszenie wystawił oszust zarejestrowany na forum, próbując świadomie naciąć innych jego użytkowników ,co w moim odczuciu jest wystarczającym powodem do pozbycia się "chwasta" z naszej społeczności. Zdaję sobie również sprawę z tego, że w dzisiejszych czasach normy moralne sięgnęły dna i niektórych takie zachowania nie rażą - ba, stanowią nawet sposób na życie,ale ja się do nich nie zaliczam.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 14 lis 2014, o 17:06

fedex, ja też się do nich nie zaliczam. Ale naprawdę nie widzę potrzeby usuwania. Mało tego, taki wątek może przynieść korzyść, bo wyskakuje w googlach i potencjalni nabywcy z otomoto mogą przeczytać go jako ostrzeżenie.

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 lis 2014, o 17:23

fedex pisze: Ale skoro auto Ci się spodobało i dla Ciebie taka treść ogłoszenia nie jest zwykłym oszustwem proponuję lekką negocjację ceny i szybki zakup tego ideału - i będzie pan zadowolony :thumb: :giggle:
Nigdzie nie napisałem, że auto mi się podoba, więc nie wiem skąd taka opinia, ale mając na uwadze Twoje gościnne występy w niektórych wątkach to wcale się nie dziwię.
Natomiast nadal twierdzę, że sama treść ogłoszenia to za mało, aby nazwać kogoś wprost oszustem.
Tutaj były twarde dowody, a jednak nikt z forumowych ekspertów nie zabrał głosu w sprawie. Czyżby forumowy obiektywizm zależał od tego, kto podlega ocenie :?: :whistle:
Konto usunięte pisze: Niestety, ale taką mamy "kulturę" sprzedaży.
W ogóle mamy taką "kulturę", a w kwestii poziomu wypowiedzi w Internecie zwłaszcza ;-)
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:

fedex
2 gwiazdki

Post 14 lis 2014, o 19:52

Do rrosiak ;To że osoby przez niektórych uznawane za "guru" w kwestiach Subaru (ja do nich nie należę ze względu na znajomość środowiska od +- 20lat) mówiąc delikatnie nie zawsze wykazywały się w swoich działaniach uczciwością i fachowością nie jest dla mnie żadną niespodzianką ,a przykład który podałeś tylko dobitnie to potwierdza-jak dla mnie bezczelne oszustwo.I co, wszyscy siedzą cicho i nie chcą zadzierać ,bo się boją że jak im coś padnie, to nie będą mieli gdzie naprawić,bo im wmówiono, że tylko 3-4 firmy w Polsce są w stanie to zrobić,a zapewniam że to nieprawda. Nie wiem jakie moje gościnne występy masz na myśli i co Ci się nie podoba (jak już podnosisz temat to podaj przykłady, a nie piszesz dla samego pisania :evil: ) ,żebym mógł sie do tego odnieść.Moje poglądy na takie sprawy są bardzo radykalne i na pewno się nie zmienią,albo coś jest białe albo czarne - kolor szary zostawiam dla Ciebie :-p

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 lis 2014, o 20:08

fedex pisze: Nie wiem jakie moje gościnne występy masz na myśli i co Ci się nie podoba (jak już podnosisz temat to podaj przykłady, a nie piszesz dla samego pisania :evil: )
Choćby tutaj i dlatego w obawie, że ten wątek również może zejść do poziomu, na którym moje doświadczenie jest zbyt małe, aby Cię pokonać - bez odbioru.

fedex
2 gwiazdki

Post 14 lis 2014, o 20:59

Do rrosiak; Po pierwsze pozwolisz ,że to ja zdecyduje kiedy będę miał ochotę zakończyć ten wątek.Po drugie podając za przykład ten wątek(
handel chińskimi podróbkami ),a także dotyczący sprzedaży tego wraku Subaru ( kupionego na Copart-cie,gdzie nikt normalny poza handlarzami-gównozjadami aut nie kupuje) utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jesteś aktywnym obrońcą w/w lub może nawet sam do nich należysz. :thumb: A i jeszcze jedno: masz rację z tego co pamietam, to nie chodzisz w mojej wadze a i doświadczenie "na mieście" nie te. :lol:

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 14 lis 2014, o 21:20

fedex, proszę Cię , przestań pierdolić farmazony bo się pogrążasz .

fedex
2 gwiazdki

Post 14 lis 2014, o 21:38

Piter35 Proszę Cię grzecznie,nie wpierdalaj się między wódkę a zakąskę i watch your language.

ODPOWIEDZ