Postaram się w skrócie aby nie spamować za mocno

Rozważam sprzedaż wanny
Subaru Impreza Gf8 Wrx Jdm 95r - samo dobro

240Km , krótka skrzynia 4;11
170tys Km przebiegu..
Przez 19 lat uchowała się i jest bezwypadkowa.. Drzwi lewe tył druga warstwa lakieru.. Reszta cała oryginał

Autko przypłynęło z Japonii do Anglii. Na wyspach jedna właścicielka. Przez cały ten pobyt co dziwne garażowana więc buda i podzespoły nie zachorowały na słynna chorobę ( Ty jesteś Rudaaaa Taaa)
Kupiłem bo szkoda było jej nie kupić jak taka śliczna :D Przyjechała do mnie lawetą bo tak długa trasa to nie zdrowe dla subaru :D
no i teraz sam nie wiem co mam z nią zrobić:P czy trzymać na kolejne lata, czy ktoś inny zrobi z niej lepszy użytek

a może zimą bokiem i do przodu w bagażniku drzewo i grilla wozić na nasze nocne spoty:D
Robiłem dla siebie więc na dzień dobry kupiłem cały kompletny wydech.. Wymieniłem każdy możliwy przewód podciśnienia na Samco..
Wymieniłem pompę paliwa na Dw 200, a co tam niech sobie zasysa jak trzeba rakietowe paliwo ;P
Wszystkie filtry oraz Olej Hit sezonu miód malina od Kraftpola "Penrite" silnik pracuje aksamitnie hahah

No i co dalej powiem, jestem bardzo wylewny bo mnie boli..
Na aucie nowe 16 opony letnie 205/50/16 ale jakiś Angielski wynalazek chyba, nie wnikałem..
W środku muszę zrobić jeszcze zdjęcia jest Zegar doładowania Lamco i Fajne gadżeciarskie radio Kenwooda..
Komplet Kluczy jak i książek serwisowych nawet tych Japońskich

Muszę jeszcze wstawić opis konkretny dla ludzi którzy nie mają czasu czytać tego bełkotu

Zdjęcia powinny działać klikając link poniżej tak więc śmiało

http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/Galeria/4448135/1
PS. wszystkie wykładziny z bagażnika są, wyciągałem do zdjęcia i sprawdzenia budy..
Pozdrawiam
Jarosław Polskę zbaw
9555zł