Witajcie,
Jestem poważnie zainteresowany zakupem Subaru Legacy Spec B z manualną skrzynią. Interesuje mnie wersja przedliftowa.
Zależy mi na zadbanym egzemplarzu, z w pełni znaną historią. Rodzaj nadwozia, czy też kolor nie gra roli.
Będę wdzięczny za każdą przedstawioną ofertę. Zakup chciałbym sfinalizować z końcem roku.
Pozdrawiam
[K] Subaru Legacy Spec B 6MT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Slawskip
- 3 gwiazdki
- Auto: Subaru Legacy MY07
- Polubił: 12 razy
- Polubione posty: 4 razy
Re: [K] Subaru Legacy Spec B 6MT
Dziękuje,
Znam to ogłoszenie. Nie wykluczam tego (w przypadku braku alternatyw), ale w tej chwili jest kilka rzeczy które mi nie odpowiadają w tym konkretnym egzemplarzu
Znam to ogłoszenie. Nie wykluczam tego (w przypadku braku alternatyw), ale w tej chwili jest kilka rzeczy które mi nie odpowiadają w tym konkretnym egzemplarzu

jeśli szukasz spec B to nie masz za szerokiego wachlarza wyboru.... 

Niestety liczę się z tym że rynek jest ubogi w takie auta. To samo przechodziłem 2 lata temu, ale wówczas nie było kompletnie żadnego egzemplarza na sprzedaż przez kilka miesięcy. Jak kupiłem inne auto to zaczęły pojawiać się jakieś pojedyncze sztuki
Teraz pewnie będzie podobnie 

to kup tico, i w tedy zaczną się jakieś pojawiać i jeszcze będziesz miał na subaracza 

Nie
Na pocieszenie kupiłem klasycznego Saaba z 1994 roku z V6 pod maską
Ale Speca nadal szukam...

Na pocieszenie kupiłem klasycznego Saaba z 1994 roku z V6 pod maską

Damy rade, coś się znajdzie!Guzik3 pisze:Nie![]()
Na pocieszenie kupiłem klasycznego Saaba z 1994 roku z V6 pod maską![]()
Najgorsza jest presja...