(S)przedam Honda Shuttle MY95

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
owoc
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: smerfastyczne
Polubił: 0
Polubione posty: 0

(S)przedam Honda Shuttle MY95

Post 23 sty 2015, o 23:40

Witajcie,

Nadszedł, dla mnie ten smutny moment kiedy to po 14 latach w rekach mojego taty, idzie na sprzedaż nasz rodzinny minivan HONDA ODYSSEY czyli amerykańska wersja Hondy Shuttle. 
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Honda jest z 1995 roku. Jej nr vin --->>> JHMRA1842SC021112
Obrazek

W 2001 roku mając 13lat dowiedziałem się, że będę miał następną trzecią siostrę  :facepalm: /  :yahoo: i tak oto rodzice zamienili wychuchaną Toyote Carine E na tę Honde. Samochód kupiony od pierwszego właściciela Tarnowianina posiadającego Odysseykę od nowości z przebiegiem ok 40tys mil w stanie idealnym
Za kadencji mojego taty auto nie brało udziału w żadnych kolizjach/wypadkach było normalnie użytkowane głównie do wycieczek z całą rodzinką.
A do tego "duśka" nadaje się idealnie :)
W październiku 2006 roku została zamontowana instalacja gazowa II generacji w firmie Czakrm przy przebiegu 60400mil.
Obrazek
Działa do dziś bez zarzutu, zawsze przed przełączeniem na LPG silnik był rozgrzewany do ok 50 stopni w celu wydłużenia żywotności podzespołów instalacji/silnika. 
Aktualnie samochód bezawaryjnie przejechał
Obrazek
Przez ostatnie 3 lata Honda jest używana codziennie do przemierzania głównie trasy Tarnów-Kraków, a że tata jeździ sam więc... teraz ma mniejszą Honde bardziej optymalną na autostrady i do miejskiej "dżungli" :)
Samochód wyprodukowany w Japonii na zmodyfikowanej płycie podłogowej Hondy Accord V generacji. Posiada silnik o pojemności 2.2 litra mocy 150KM/5800rpm i 200Nm/4800rpm, połączony z 4 biegową automatyczną skrzynką.
Wersja mojego taty na ówczesne czasy była tą naj jeśli chodzi o wyposażenie gdyż m.in była wyposażona w tzn kapitańskie siedzenia drugiego rzędu. Swego czasu auto było bardzo innowacyjne za sprawą chowanej w podłogę siedzenia trzeciego rzędu. Niestety aktualnie za sprawą butli gazowej jedynie można złożyć oparcie i po odkręceniu 4 śrub wymontować całkiem z auta "trzeci rząd".
Auto serwisowane na bieżąco. Opony letnie na stalowych felgach + oryginalne kołpaki oczywiście są ;) 
Jak na swój wiek Honda jest w przyzwoitym stanie, choć ma kilka wad.
Nie chodzi ABS za sprawą uszkodzonego czujnika w lewej tylnej zwrotnicy.
Gdzie nie gdzie pojawia się
Obrazek
np na tylnej klapie
Obrazek
i dziś zauważyłem na dachu małą plamkę
Obrazek
Kilka miesięcy temu były robione błotniki tylne bo purchle się pojawiły
Aktualnie jest już po sprawie
Obrazek
Obrazek
No i płowieje czarna farba z relingów ogólnie czarnych elementów 
Obrazek
Obrazek

Jeśli jestem już przy temacie farby to... swego czasu pękł pojemnik z farbą w bagażniku i... tak to wygląda dziś
Obrazek
Honda jest świeżo po przeglądzie technicznym, posiada dwa kluczyki z pilotami od alarmów.

Cena: 6500zł oczywiście do negocjacji po osobistych oględzinach Hondy, i potwierdzeniu czy stan auta odpowiada przyszłemu nabywcy ;)  
Z racji tego, iż od 14 lat jest to "osiołek" mojego Taty na wszystkie dodatkowe pytania odpowie osobiści po godzinie 18.
Tel do taty:
Obrazek706Obrazek

P.S Fajnie jakby trafiła do kogoś kto by ją dalej szanował i polubił :rolleyes: Bo to fajne i wdzieczne autko jest dzięki któremu moja rodzinka przeżyła fajne chwilę podróżując razem po Polsce i Europie :)
Ostatnio zmieniony 24 sty 2015, o 15:40 przez owoc, łącznie zmieniany 7 razy.

SUBARU IMPREZA WRX STi MY05
Obrazek
Probably the best STi in the world...

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: (S)przedam Honda Shuttle MY95

Post 24 sty 2015, o 00:13

coś z tymi linkami nie bangla

owoc
Awatar użytkownika