Mam do sprzedania czarne Subaru Legacy III kombi (silnik 2.0 benzynowy 125 KM + instalacja gazowa BRC). Pierwsza rejestracja to listopad 2001 rok. Przebieg (rzeczywisty) to 162.000 km. Instalacja gazowa została założona 1.12.2007 przy stanie licznika 87.000 km. Auto sprowadzone z Niemiec (jeden właściciel).
Spis wyposażenia:
- poduszka powietrzna kierowcy i pasażera wraz z poduszkami bocznymi (szczęśliwie poduszki nie były nigdy używane)
- ABS
- wspomaganie kierownicy
- automatyczna klimatyzacja
- elektryczne szyby i lusterka (podgrzewane)
- światła przeciwmgielne
- tapicerka welurowa
- 2 elektryczne szyberdachy
- relingi
- reduktor przełożenia
- hak ze zdejmowaną fajką
- 2 komplety kół: zimowe (felgi stalowe) i letnie (białe felgi aluminiowe – odnowione w sezonie 2014)
- dodatkowa kratka oddzielająca bagażnik od przedziału pasażerskiego
- radiomagnetofon Kenwood ze zmieniarką na 10 płyt oraz pilotem
Auto czyste, bardzo zadbane (dodatkowo kierowca niepalący) i bezwypadkowe. Dysponuję pełną historią serwisową auta. Szyby są jeszcze bezramkowe, a wydech zmieniony w efekcie czego wreszcie słychać wspaniałego boksera (jest to idealne kompromis pomiędzy frajdą z jazdy a komfortem). Dla porządku dodam, że samochód nie był oczywiście używany w sporcie i generalnie lekko traktowany. Następny przegląd mija 30.10.2015.
Bardzo mi zależy aby sprzedać auto w dobre ręce, które docenią to co kupują, dlatego ofertę skierowałem równolegle do przyjaciół i znajomych oraz na forum miłośników marki (włożyłem w to auto zbyt dużo czasu, atencji i pieniędzy aby sprzedać je przysłowiowemu handlarzowi albo osobie z ulicy). Do końca inwestowałem w pojazd czego dowodem niech będą ostatnie zmiany (wymiana chłodnicy oraz oleju) dokonane w I połowie stycznia 2015 r.
Cena: 13.300 pln
Kontakt: Piotr Brzozowski, 692-515-879