Legacy Turbo 1993r Turbodziadek

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Foxbox
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Legacy Turbo 1993r Turbodziadek

Post 8 mar 2015, o 15:24

Witajcie,
mam do sprzedania mojego kombiaka, oglólny stan auta bardzo dobry, jednak ma kilka mankamentow do podrobienia, ale na pewno nie jest to ogloszenie w stylu pordzewialec za 10tysi po 2 latach upalania.

Cena to ok 8500zł plus sporo części gratis
Marek 608625914
[email protected]

Silnik 2.0 Turbo 200KM (zamknięty blok z natryskiem oleju na denko tłoka)
Manualną skrzynię biegów
Spryskiwacze reflektorów
skórzaną tapicerkę
Podgrzewane fotele
Przednie swiatła przeciwmgielne
Radio
ABS
Stały napęd na 4 koła
Szperę w tylnym dyferencjale
Szyberdach
Hak holowniczy
Centralny zamek
Elektryczne szyby 4szt

Auto w bardzo dobrym stanie jak na ten model, z wad mechanicznych to drobny wyciek oleju z pod jednej pokrywy zaworow, uszkodzone ogrzewanie tylnej szyby i zacinający sie panel od przełączania temperatury ogrzewania.
Z wad karoseryjnych, to rdza na dachu przy przedniej szybie (szyba byla wymieniana i w tym miejscu troche podcieka do wnetrze przy silnych opadach deszczu, na tylnej klapie (dokladam druga od wersji wolnossacej) drobne ogniska korozji na przednich blotnikach. Podłoga w bardzo dobrym stanie bez oznak korozji. Pekniete lusterko, dokladam drugie w kolorze

Auto w pełni seryjne, bez "usprawnień" do rajdowania, to moje trzecie takie legacy, jest na prawde zadbane i rzadkie.

Możliwość zamiany na inne nowsze subaru z moją dopłatą.

http://olx.pl/oferta/subaru-legacy-gt-t ... 9fGOj.html

Foxbox
0 gwiazdek

Re: Legacy Turbo 1993r Turbodziadek

Post 29 mar 2015, o 17:23

Cena obniżona na blacharza do 6500zł

maciuo
1 gwiazdka
Auto: aktualnie bez Subaru
Polubione posty: 1 raz

Post 31 mar 2015, o 15:57

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 31 mar 2015, o 16:23

wisiał długo za 6500
może kolega postanowił jednak sprzedać i stąd poleciała az taka promocja
ciekawe czy wypłynie za 8000 tyś za dwa tygodnie :lol:

dobra opcja była w Szczecinie - Impreza 2,2 stała za 4500 w kombiaku Outback
ta sama teraz jest chyba pod Krakowem lub Radomiem za 8000 :lol:

JonesB
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Nissan GT-R + Alfa 156 Spotrwagon

Post 31 mar 2015, o 16:38

Licznik cofnięty ? :-)

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 31 mar 2015, o 16:43

JonesB pisze:Licznik cofnięty ? :-)
nie ale jeden błotnik domalowany :lol: - znaczy się bardzo charakterystyczny paseczek, na jednym błotniku go nie było

JonesB
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 31 mar 2015, o 18:31

Konto usunięte pisze: nie ale jeden błotnik domalowany :lol: - znaczy się bardzo charakterystyczny paseczek, na jednym błotniku go nie było

Pytałem o czerwonego legasia.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 31 mar 2015, o 18:45

zmyła :-p

maciuo
1 gwiazdka

Post 31 mar 2015, o 20:18

[quote="Konto usunięte"]wisiał długo za 6500
może kolega postanowił jednak sprzedać i stąd poleciała az taka promocja
ciekawe czy wypłynie za 8000 tyś za dwa tygodnie :lol:

no właśnie na odwrót bo ogłoszenie z linka to jest archiwalne więc za 3,5 kupił...i przebiegu ubyło deko

Duniek
2 gwiazdki
Auto: tak brzydkie, że aż ładne
Polubił: 1 raz

Post 2 kwie 2015, o 15:26

Pytano o to auto na kropce jakiś czas temu i też wyszło, że to typowy handlarz więc cena i przebieg do uzgodnienia.
Ciekawe czy też będzie się tak długo sprzedawało jak Dziadek z Radomia, zobaczymy za rok lub dwa.

Foxbox
0 gwiazdek

Post 3 kwie 2015, o 01:18

Panowie w ramach sprostowania, nie jestem handlarzem, nigdy nie kupilem auta pod handel.
Mam 3 legasie turbo, tak jak i Wy mówiąc chłopieńco podwórkowo jestem "zajarany" subarakami, ale kombi jednak nie przypadlo mi do gustu, wiec zostawiam sedany a to sprzedaje.
Wybaczcie, ze niechce oddać auta za półdarmo, jęsli dla kogoś ważniejszym jest hejtowanie zarobku na aucie, niż kupienie fajnego klasyka w dobrym (jak na te modele) stanie to smialo mnie zwymyslajcie dalej nieznając mnie, a przed zimą i tak ktos go weźmie i zakatuje fajne auto.

Co do przebiegu, to auto ma na liczniku 298costam tys km, w aukcji byla wpisana niepoprawna wartosc wzgledem zegarów, ale smiało mówcie mi Mirek Handlarz nie widzac mnie i auta na oczy.

Pozdrawiam Marek

maciuo
1 gwiazdka

Post 3 kwie 2015, o 20:44

Foxbox pisze: Co do przebiegu, to auto ma na liczniku 298costam tys km, w aukcji byla wpisana niepoprawna wartosc wzgledem zegarów, ale smiało mówcie mi Mirek Handlarz nie widzac mnie i auta na oczy.

:lol: to byłby pierwszy taki przypadek w historii żeby ktoś umyślnie zaniżył wartość pojazdu wpisując w ogłoszeniu za dużo o 75tys.

PS. możesz być fanem subaru, handlarzem czy kimkolwiek ale zostaw ten licznik k..... w spokoju

Duniek
2 gwiazdki
Auto: tak brzydkie, że aż ładne
Polubił: 1 raz

Post 3 kwie 2015, o 22:24

Foxbox pisze:Panowie w ramach sprostowania, nie jestem handlarzem, nigdy nie kupilem auta pod handel.
Mam 3 legasie turbo, tak jak i Wy mówiąc chłopieńco podwórkowo jestem "zajarany" subarakami, ale kombi jednak nie przypadlo mi do gustu, wiec zostawiam sedany a to sprzedaje.
Wybaczcie, ze niechce oddać auta za półdarmo, jęsli dla kogoś ważniejszym jest hejtowanie zarobku na aucie, niż kupienie fajnego klasyka w dobrym (jak na te modele) stanie to smialo mnie zwymyslajcie dalej nieznając mnie, a przed zimą i tak ktos go weźmie i zakatuje fajne auto.

Co do przebiegu, to auto ma na liczniku 298costam tys km, w aukcji byla wpisana niepoprawna wartosc wzgledem zegarów, ale smiało mówcie mi Mirek Handlarz nie widzac mnie i auta na oczy.

Pozdrawiam Marek
A świstak siedzi i zawija je w sreberka.
Wybacz, że nie damy Ci zarobić prawie 100% na aucie.
Sorry memory, ale Ty chcesz jakiegoś forumowicza posunąć w oko demona, a tu sami heterycy.
Wezmę to auto jeśli dajesz gw na piśmie, że będzie zima min. 2 miechy w sezonie 2015/2016, jeśli nie to za rok oddajesz kwotę zakupu, ok?
Po prostu mówimy jak jest, a przykład idzie wprost z Ameryki.
Wesołych Świąt.

JonesB
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 7 kwie 2015, o 23:17

Foxbox pisze:Panowie w ramach sprostowania, nie jestem handlarzem, nigdy nie kupilem auta pod handel.

Pozdrawiam Marek
Nikt nikomu nie broni kupić auta za 1000pln a sprzedać za 20 000. Ale myląc się tak w przebiegu wystawiając ogłoszenie , to jak trafić "szóstkę" w totka. I nikt nie musi widzieć Cię na oczy a tym bardziej auta żeby tak o Tobie pomyśleć.

ODPOWIEDZ