Subaru Impreza WRX 2.0, MY 2001, wersja EU

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
pcinek
0 gwiazdek
Auto: WRX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Subaru Impreza WRX 2.0, MY 2001, wersja EU

Post 14 mar 2015, o 23:36

Sprzedam Subaru Impreze WRX stylizowane na STI 05/06. Auto kupione na tym forum dwa lata temu.

Dane auta:
- rok produkcji: 2000, pierwsza rejestracja: luty 2001,
- VIN: JF1GDALD31G003761
- nadwozie z przebiegiem 211 000 km (książka serwisowa prowadzona w ASO do 148 tys. km)
- silnik 36 tys. km po kapitalnym remoncie w Carfit Nowy Sącz (2011)
- remap na 255KM tez w Carfit + wydech z nierdzewki 3”
- blow-off ProRacing Technology
- przebieg turbiny 90 tys. km
- skrzynia biegów z półosiami z modelu 2005, przebieg 90 tys. km
- tylny dyfer przebieg 90 tys. km
- wózek tylnego dyfra oraz tylne wahacze na poliuretanach Whiteline
- opony letnie Marangoni Mythos, 5mm bieżnika, zimowe Dunlop Winter Sport, 6mm bieżnika, felgi OZ PRODRIVE P1 17"
- wahacze STI
- kierownica + fotele STI

- NOWE przednie tarcze oraz klocki hamulcowe
- NOWE sprzęgło oryginał Subaru (przebieg 500 km)
- NOWY olej silnikowy (Millers),
- OC+ NNW odnowione miesiąc temu

Auto serwisowane w znanym Trójmiejskim „nie-ASO”, wszystkie faktury dostępne

Samochód zadbany i doinwestowany, jego stan mechaniczny oceniam na bardzo dobry, natomiast blacharsko dobry (kilka rys, czy wgniotek widocznych na zdjęciach, trochę typowej rudej na nadkolu). Serwisowany do końca (ostatnie faktury sprzed miesiąca: wymiana oleju, klocków i tarcz), silnik pracuje równo.

Przed remontem u Carfit’a w aucie była zamontowana instalacja LPG (2010), ale ani ja ani poprzedni właściciel jej nie używaliśmy. Instalacja została wykreślona podczas ostatniego badania technicznego, bo po remoncie silnika w 2011 nie była nigdy odpalana. Samochód zawsze jeździł na paliwie Pb98 (mam faktury).

Za mojej kadencji auto bez żadnych przygód blacharskich, natomiast przed zakupem było dokładnie sprawdzone w dwóch warsztatach (ASO i nie-ASO), ponieważ ciężko było mi uwierzyć, że stylizacja na "hawk'a" była robiona ot tak sobie. Okazało się, ze jest wszystko jest OK, jedynie malowane były tylne prawe drzwi i błotnik, podłoga jest prosta, niespawana, a samochód bez żadnych oznak poważnych napraw.

Cena: 26 000 zl.

Auto do obejrzenia w Trójmieście, zgadzam się na sprawdzenie auta w dowolnym warsztacie na koszt kupującego.

Postaram sie zrobic jutro troche zdjęć wnętrza...

Kontakt: 888 852 788, Marcin
0.JPG
1.JPG
1a.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
Jest też kilka rzeczy, których nie zdążylem zrobić:
8.JPG
9.JPG
6..JPG
7..JPG
Ostatnio zmieniony 17 mar 2015, o 15:20 przez pcinek, łącznie zmieniany 4 razy.

pcinek
0 gwiazdek

Re: Subaru Impreza WRX 2.0, MY 2001, wersja EU

Post 16 mar 2015, o 10:08

I jeszcze kilka zdjęć wnętrza:
13.JPG
14aa.jpg
15a.jpg
16a.jpg
17a.jpg

Roberto555
0 gwiazdek
Auto: był WRX 04 EU

Post 16 mar 2015, o 18:18

Znam auto jeszcze za posiadania poprzedniego właściciela - jeżeli nic się nie zmieniło przy autku na minus, to polecam :)
2004 WRX EU Spec - total seria.

pcinek
0 gwiazdek

Post 17 mar 2015, o 13:39

Dzieki! :)

Tak, właściwie to "ten sam" samochód :) A co do zmian ma minus, to przyprawilem mu tylko małą rysę na plastiku z nadkola (widać na zdjeciu) no i zwiększył się przebieg. No i to w sumie jest to główny powód sprzedaży - nie mam za bardzo kiedy nim jeździć :( 11tys w dwa lata to tyle co nic...

Aha, jest jeszcze inna kierownica z nowszego STI, bo tamta była za duża, ale nie udało mi sie kupic taśmy do airbag'a wiec świeci sie kontrolka. Jeśli ktoś będzie chciał, mogę dołożyć starą kierę (obie poduszki są OK).
Z innych "gratisów" mam jeszcze dodatkowy tłumik końcowy (dla mnie był za głośny) i praktycznie nowe klocki TRW na przód.

pcinek
0 gwiazdek

Post 9 kwie 2015, o 10:24

UP!

pcinek
0 gwiazdek