Bry:)
Jak w temacie, kupie zadbanego fajnego GTka
Okolice dolnego slaska w promieniu powiedzmy 250-300km
Pozdrawiam
[K] kupie zadbanego GT-ka
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] kupie zadbanego GT-ka
GTki same z siebie są fajne.
Dość ogólne to Twoje ogłoszenie.
O jakim budżecie myślisz.
Fajne GTki śmiem twierdzić będą droższe od roczników 2002-3004.
Dość ogólne to Twoje ogłoszenie.
O jakim budżecie myślisz.
Fajne GTki śmiem twierdzić będą droższe od roczników 2002-3004.
-
Wielki_Inseminator
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hej, ogloszenie ogolne gdyz jakbym sprecyzowal co mi sie marzy nie kupilbym nigdy :) Dlatego poprostu wole poprzegladac oferty i moze, przy dobrych wiatrach cos sie trafi. Budzet ok 32 tysiace ale wiadomo ze z 7k chcialbym trzymac w skarpecie w razie "w" wiec realnie na auto chcialbym przeznaczyc te 25 tysiecy.
Widze tu na forum fajne biale z Klodzka w konkretnym specu ale sie go troche boje, moze udaloby mi sie go sprawdzic w Dzierzoniowie.
Pisalem na drugim forum z uzytkownikiem dedekSTR, on ma granatowego sedana i co mnie cieszy, juz po remoncie silnika wiec pewnie troche pojezdzi. Widzialem oferte na niebieska wanne, serie tez calkiem spoko ale ciagnie mnie do niebieskiego sedana z tym, ze... nie ma :( dostalem na PW jedna oferte totalnie seryjnego i mega zadbanego gieteka no ale cena - 39k totalnie mi nie lezy :)
Co do wymagan fajnie jakby byl niebieski, ze zrobionym juz silnikiem albo seryja wychuchana :) auto nie bedzie upalane, katowane a traktowane dobrze, zalezy mi zeby kupic cos co nie zrazi mnie od samego poczatku do wersji turbo. Tak, wiem. Bedzie ciezko
Widze tu na forum fajne biale z Klodzka w konkretnym specu ale sie go troche boje, moze udaloby mi sie go sprawdzic w Dzierzoniowie.
Pisalem na drugim forum z uzytkownikiem dedekSTR, on ma granatowego sedana i co mnie cieszy, juz po remoncie silnika wiec pewnie troche pojezdzi. Widzialem oferte na niebieska wanne, serie tez calkiem spoko ale ciagnie mnie do niebieskiego sedana z tym, ze... nie ma :( dostalem na PW jedna oferte totalnie seryjnego i mega zadbanego gieteka no ale cena - 39k totalnie mi nie lezy :)
Co do wymagan fajnie jakby byl niebieski, ze zrobionym juz silnikiem albo seryja wychuchana :) auto nie bedzie upalane, katowane a traktowane dobrze, zalezy mi zeby kupic cos co nie zrazi mnie od samego poczatku do wersji turbo. Tak, wiem. Bedzie ciezko
Mocne słowa - Nostradamusie.j33mbo pisze:od roczników 2002-3004.

czarne jest piękne...