Cześć wszystkim,
niestety muszę się rozstać z jednym z moich oczek, Legacem IV
Jest to konkretnie egzemplarz z 2004r, pierwsza rejestracja styczeń 2005, zielona perła kombi AT.
Autko od nowości u nas w domu, kupione w polskim salonie, serwisowane tylko i wyłącznie w ASO Szczypka Mikołów. Przebieg jest oryginalny, potwierdzony książką serwisową. Jeśli ktoś chce mogę podjechać do serwisu w ramach weryfikacji historii lub na dowolną stację diagnostyczną sprawdzić jego stan. Są 2 oryginalne kluczyki, książka serwisowa, gwarancje i wszystkie inne papiery.
O samochód konkretnie dbane, wszystkie przeglądy na czas, wymiany nawet na zapas. Na jesieni ponadto zrobiony pełny detailing i wyprane wnętrze.W tej chwili samochód już stoi w garażu bo nie ma kto nim jeździć, czeka na nowego właściciela.
Wszystkie potrzebne dane w ogłoszeniu, oczywiście cena dla forum tysiak niżej ;)
http://otomoto.pl/subaru-legacy-iv-awd- ... 79821.html
Zależy mi na tym żeby autko trafiło w dobre ręce, bo darzę je niesamowitym sentymentem. Ponad 10 lat wiernie nam służyło, najpierw mojemu ojcu, potem matce a przez ostatnie 1,5 roku także mi.
Pozdrawiam i zachęcam do zakupu.
Adrian.
[S] Subaru Legacy MY04
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!