[K] WRX STI 2008

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
karolz
0 gwiazdek
Auto: audi
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[K] WRX STI 2008

Post 8 maja 2015, o 16:14

Czesc wszystkim,

Jest to moj pierwszy post na forum wiec skorzystam z okazji i sie przywitam.

Mam do Was pytanie odnosnie egzemplarza sti z 2008, czy ktos moze zna to auto? byl ogladac? Zastanawiam sie bardzo powaznie nad jego zakupem.

http://otomoto.pl/oferta/subaru-impreza ... 1215e37ad0

Wszelkie uwagi mile widziane!

Z gory dzieki

markos007
2 gwiazdki
Auto: pilot N/A

Re: [K] WRX STI 2008

Post 8 maja 2015, o 18:14

to nie jest czasem auto właściciela komisu w Chodzieży, który ma trochę Subaru na allegro?
jeśli tak to z samym komisem mam bardzo słabe doświadczenie ostatnimi czasy także, jeśli to auto Pana o imieni Krzysztof to auto na pewno trzeba dokładnie sprawdzić zresztą tak jak każde auto od handlarza

karolz
0 gwiazdek

Post 8 maja 2015, o 19:04

Dzieki za odpowiedz, dzwoniac pod numer z tego ogloszenia dowiedzialem sie ze pan nie jest handlarzem i sprzedaje to auto ktore jest wlasnoscia jego wujka. Co prawda sprowadzone z francji ale pan dal dowolnosc jezeli chodzi o sprawdzenie (dowolna stacja diagnostyczna itd aso subaru) zastanawiam sie bo jednak troche km mialbym do przejechania zeby obejrzec ten samochod

qsy100
0 gwiazdek

Post 8 maja 2015, o 21:28

Wpisz sobie jego nr w google to zobaczysz ile aut sprzedaje. Może ma duża rodzinę i wszystkim robi dobrze skoro nie jest handlarzem....

https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=609597097

markos007
2 gwiazdki

Post 8 maja 2015, o 21:45

karolz, nie chce Cie zniechęcać do auta bo podobno jest to jest prywatny samochód, którym jeździ.
Internet jednak nie kłamie i wisi trochę ogłoszeń z komisu właśnie z Chodzieży także zobacz, że przy rozmowie już wciska kity.
Ja mam bardzo słabe doświadczenie bo zrobiłem trasę z Warszawy do Poznania na szczęście nie tylko w celu oględzin ale na miejscu dowiedziałem się, że auto, które rzekomo miało być do opłatach jednak po nich nie było i chcieli w sobotę robić przy mnie niby przelew do skarbówki.
Także po prostu trzeba być bardzo czujnym i wypytywać o co się da bo bajki przez telefon straszne wygadywał

karolz
0 gwiazdek

Post 8 maja 2015, o 23:43

No ja tez wlasnie z warszawy mialbym jechac. Dzieki bardzo za wszelkie informacje. W takim wypadku chyba poczekam na inna okazje :)

qsy100
0 gwiazdek

Post 9 maja 2015, o 08:21

Nie wiem czy to ten sam człowiek ale też Chodzież. Podobno obecnie zmienił nazwę firmy wiec może to ten sam.

http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopi ... 357455b771

markos007
2 gwiazdki

Post 9 maja 2015, o 11:39

qsy100, dokładnie ten sam, także komentarz chyba zbędny

karolz
0 gwiazdek

Post 9 maja 2015, o 22:34

faktycznie troche slabe zachowanie z jego strony. co bardziej mnie smuci, bo sprawdzilem samochod po numerze vin i wyglada ok. moze skusze sie na ogledziny. zna ktos moze jakies miejsce gdzie moglbym sprawdzic auto pod katem zakupu w tamtych rejonach? bede wdzieczny

markos007
2 gwiazdki

Post 10 maja 2015, o 19:48

karolz, z takich autem to jedź tylko do ASO Subaru, weź nr VIN i dowiedz się skąd kupił auto i spróbuj zadzwonić do salonu, pewnie w DE bo stamtąd sprowadza samochody aby się wypytać o serwis.

ODPOWIEDZ