Witam,
Kupię Forestera 2008-2011, najlepiej 2009, 2010 lub 2011, 2.5 XT, z polskiego salonu, manual. Szukam go już od pewnego czasu, ale cięzko trafić na tego jedynego. Kolor i wyposażenie dowolne.
Jesli ktoś z forum subaru chciałby takie auto sprzedać w najbliższym czasie, proszę o kontakt pw.
Pozdrawiam
[K] Forester 08-10 2.5 XT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: [K] Forester 08-10 2.5 XT
Forester turbo to w tych rocznikach niebywała rzadkość. Szczególnie z polskiego salonu...zdon pisze: Nikt nie sprzedaje?
To już wiem, ale dla kto szuka...WiS pisze:Forester turbo to w tych rocznikach niebywała rzadkość. Szczególnie z polskiego salonu...zdon pisze: Nikt nie sprzedaje?
A z forum powinno pójść łatwiej. :]
Polski salon na upartego nie musi być, ale pełną dokumentację jak najbardziej. Sam powoli zaczynam myśleć nad szukaniem za granicą.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Zła wiadomość: nie kojarzę na forum XTeków z tych roczników. Przynajmniej nie w grupie stałych bywalców.zdon pisze: z forum powinno pójść łatwiej. :]
Skontaktuj się z forumowiczem o nicku Piter35 - to nasz forumowy dostarczyciel subaraków z zagranicy. Sam mam auto od niego i jestem zadowolony.zdon pisze: powoli zaczynam myśleć nad szukaniem za granicą.
Jeden użytkownik się ze mną skontaktował, zobaczymy :]WiS pisze:Zła wiadomość: nie kojarzę na forum XTeków z tych roczników. Przynajmniej nie w grupie stałych bywalców.zdon pisze: z forum powinno pójść łatwiej. :]
Ok, dzieki za cynk.Skontaktuj się z forumowiczem o nicku Piter35 - to nasz forumowy dostarczyciel subaraków z zagranicy. Sam mam auto od niego i jestem zadowolony.zdon pisze: powoli zaczynam myśleć nad szukaniem za granicą.
Pozdrawiam