Sprzedam Subaru WRX kombi 2001

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Sajgon
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza WRX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Sprzedam Subaru WRX kombi 2001

Post 25 cze 2015, o 20:44

Witam,

sprzedaję ukochany samochód, więcej informacji w ogłoszeniu. W razie pytań proszę o kontakt: 517-744-939.

http://otomoto.pl/oferta/subaru-impreza ... y7jJf.html

LukaRato
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Legacy III 2.0

Re: Sprzedam Subaru WRX kombi 2001

Post 26 cze 2015, o 19:12

Piękna świnka! Aż żal, że nie mam już miejsca na parkingu ;)

Sajgon
0 gwiazdek

Post 1 lip 2015, o 13:36

Auto godne polecenia więc może warto zrobić miejsce ;) o samochodzie: 3500 km temu był prześwietlany pod kątem zakupu z każdej strony. Łącznie z rozbieraniem filtra paliwa w celu sprawdzenia czy wewnątrz nie ma opiłków. Wymieniony rozrząd. Nowy właściciel będzie z pewnością zadowolony. Sprzedajemy bo nieco za mały na auto rodzinne :)

koziolek
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester XT 2.5
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 9 razy

Post 1 lip 2015, o 14:48

Sajgon pisze:Auto godne polecenia więc może warto zrobić miejsce ;) o samochodzie: 3500 km temu był prześwietlany pod kątem zakupu z każdej strony. Łącznie z rozbieraniem filtra paliwa w celu sprawdzenia czy wewnątrz nie ma opiłków. Wymieniony rozrząd. Nowy właściciel będzie z pewnością zadowolony. Sprzedajemy bo nieco za mały na auto rodzinne :)
To świetnie że nie ma opiłków w filtrze PALIWA8-)

Sajgon
0 gwiazdek

Post 1 lip 2015, o 20:54

Nie ma opiłków, nie ma naruszonej konstrukcji, miał robiony kompletny rozrząd, chłodnica była wymieniona. Prześwietlał Pan Przemek Klocek z Block Motor Sport- właściciele ze Śląska z pewnością wiedzą kto to. Co do opiłków- napisałam żeby było wiadomo, że auto było sprawdzane pod każdym kątem.A nie na słowo :) Ponad to sprawdzona kompresja silnika oraz czy uszczelka pod głowicą nie jest wydmuchana. Nie jestem takim ekspertem jak Forumowicze, więc proszę o wyrozumiałość :) W razie pytań chętnie służę pomocą. Pozdrawiam.

vojta
4 gwiazdki
Auto: tojka jariska
Polubił: 66 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 2 lip 2015, o 04:24

koziolek pisze:
Sajgon pisze:Auto godne polecenia więc może warto zrobić miejsce ;) o samochodzie: 3500 km temu był prześwietlany pod kątem zakupu z każdej strony. Łącznie z rozbieraniem filtra paliwa w celu sprawdzenia czy wewnątrz nie ma opiłków. Wymieniony rozrząd. Nowy właściciel będzie z pewnością zadowolony. Sprzedajemy bo nieco za mały na auto rodzinne :)
To świetnie że nie ma opiłków w filtrze PALIWA8-)
Sajgon idzie o to że w filtrze OLEJU

Sajgon
0 gwiazdek

Post 2 lip 2015, o 13:25

Vojta dziękuję :) ja ostatnio zakręcona jestem. Oczywiście chodzi o filtr oleju ;)

drzazgus
1 gwiazdka
Auto: Legacy III GX, Honda Civic VII

Post 2 lip 2015, o 22:46

A co jest na celowniku jeśli chodzi o następne auto rodzinne? Coś z rodziny czy obcy?

Sajgon
0 gwiazdek

Post 5 lip 2015, o 16:34

Obcy, a że to teraz będzie stricte moje auto to duże kombi. Coś pod LPG może Passat. Może A4... Bo Zafirą się przejechałam i szału nie ma :(

ODPOWIEDZ