Poszukuję kogoś z Poznania do sprawdzenia auta

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
leg
0 gwiazdek
Auto: Legacy IV 3.0 H6
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Poszukuję kogoś z Poznania do sprawdzenia auta

Post 18 lip 2015, o 20:20

Wkurza mnie już to szukanie Subaru Legacy dla kolegi, jak kupowałem swoje to były same sedany a ja chciałem kombi a teraz jest na odwrót :wall:

Koledzy z forum jest ktoś może z Poznania i mógłby mi sprawdzić to auto bo z Warszawy mam daleko a wygląda całkiem całkiem:

http://olx.pl/oferta/subaru-legacy-4x4- ... 8d500687ae

Przy czym chciałem dodać, że normalnie zapłacę za fatygę ewentualnie postawię dobrą flachę ;-)
Ostatnio zmieniony 19 lip 2015, o 14:15 przez leg, łącznie zmieniany 1 raz.

vojta
4 gwiazdki
Auto: tojka jariska
Polubił: 66 razy
Polubione posty: 2 razy

Re: Poszukuję kogoś z Poznania do sprawdzenia auta

Post 19 lip 2015, o 12:03

link jest donikąd

leg
0 gwiazdek

Post 19 lip 2015, o 14:16

vojta pisze:link jest donikąd
Poprawiłem link, dzięki za info

leg
0 gwiazdek

Post 22 lip 2015, o 15:20

Nieaktualne

Kilas
0 gwiazdek
Auto: Ford Fiesta MK7

Post 24 lip 2015, o 08:02

Witam,
byłeś może oglądać to Subaru lub ktoś to oglądał?? Nie ukrywam, że też poszukuje Legacy IV 2.0 lub 2.5 w kombiaku rok 05-06, może ktoś ma coś takiego na sprzedaż??

Pzdr

leg
0 gwiazdek

Post 26 lip 2015, o 12:51

Koleś totalnie niekontaktowy, miała być wymiana na Primerę w rozliczeniu dostał zdjęcia i miał dosłać zdjęcia Legacy ale olał sprawę. Druga kwestia to wcześniej auto było wystawione z komisie Laguna na otomoto a teraz jest wystawiona jako osoba prywatna ale numery telefonu te same więc nie wiem czy komis się rozleciał, generalnie to chyba jakieś bardzo duże kombinejszon :-) i jestem pewny, że to strata czasu. Odpuść to auto tak jak ja odpuściłem.

PS. W ASO Subaru w Poznaiu nie mieli tego auta w bazach danych więc na pewno przebieg kręcony i nieserwisowane należycie a tapicerka w Subaru wygląda tak jak na zdjęciach nawet po 250k kilometrów więc to żadny wymiernik przebiegu :lol:

Kilas
0 gwiazdek
Auto: Ford Fiesta MK7

Post 27 lip 2015, o 20:17

Dobra, dziękuję Ci bardzo za info, gdybyś miał coś ciekawego na oku właśnie z okolic Poznania czy Wrocka to będę wdzięczny za info, bo poszukiwania dalej trwają;)

Pozd :-)

ODPOWIEDZ