Stan mechaniczny – idealny.
Zawieszenie sztywne, ze stabilizatorami Whiteline, bez luzów; silnik pracuje idealnie (miarą bardzo dobrego stanu silnika jest minimalne zużycie paliwa – zmierzone w tym sezonie to 9 l/100km przy 120-130 km/h poza miastem).
Jest to wersja europejska.
Ogromną zaletą jest to, że nie były w nim robione żadne modyfikacje, przeróbki, remapy, itp... Jest to pełna seria, a więc silnik i układ przeniesienia napędu nie były eksploatowane na granicy wytrzymałości konstrukcyjnej. Jedną zmianą, ale nie wpływającą na parametry pracy silnika, jest bardziej sportowa końcówka wydechu, Devil.
Jestem drugim właścicielem w Polsce, pierwsza rejestracja w kraju w 2011 roku, a w moich rękach od października 2012 roku. Auto przedtem było sprowadzone z Francji.
Auto użytkowane jako jedyny samochód w rodzinie (nie licząc auta rajdowego). Starałem się więc, żeby było należycie sprawne i zadbane. Garażowany od początku. Serwisowany regularnie w serwisie Subaru w Piasecznie, jeździ na MOTULu 300V 10W50, zmienianym średnio co 7 tys. km.
Poza dwiema małymi imprezami (raz na torze w Lublinie jesienią 2014r. oraz raz na rallysprint Winter Cup na Służewcu zimą 2014r.), nie używałem go do sportu, także ze względu na koszty i ryzyko uszkodzenia (przypominam – jedyne auto w rodzinie

Ostatnie wymiany:
Olej MOTUL 300V 10W50 przy 165000km
Olej w skrzyni przy 150000 km
Nowe tarcze hamulcowe z przodu przy ok. 148000 km
Klocki hamulcowe przód i tył przy 157000 km
WRX do obejrzenia w Warszawie Wilanów. Na koszt kupującego istnieje możliwość przejrzenia samochodu w wybranym serwisie w Warszawie.
Proszę o telefony jedynie od zdecydowanych kupujących.
CENA WYJŚCIOWA: 33 500 PLN
Bartek
573 340 870
https://ssl.otomoto.pl/oferta/subaru-i ... 0909154305