[S] PILNIE SPRZEDAM! WRX MY'04 225KM, SERIA! ŚWIETNY STAN!

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
bartoxb
0 gwiazdek
Auto: WRX MY'03
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] PILNIE SPRZEDAM! WRX MY'04 225KM, SERIA! ŚWIETNY STAN!

Post 14 wrz 2015, o 13:35

Z powodu wyjazdu za granicę PILNIE SPRZEDAM swój WRX...
Stan mechaniczny – idealny.

Zawieszenie sztywne, ze stabilizatorami Whiteline, bez luzów; silnik pracuje idealnie (miarą bardzo dobrego stanu silnika jest minimalne zużycie paliwa – zmierzone w tym sezonie to 9 l/100km przy 120-130 km/h poza miastem).

Jest to wersja europejska.

Ogromną zaletą jest to, że nie były w nim robione żadne modyfikacje, przeróbki, remapy, itp... Jest to pełna seria, a więc silnik i układ przeniesienia napędu nie były eksploatowane na granicy wytrzymałości konstrukcyjnej. Jedną zmianą, ale nie wpływającą na parametry pracy silnika, jest bardziej sportowa końcówka wydechu, Devil.

Jestem drugim właścicielem w Polsce, pierwsza rejestracja w kraju w 2011 roku, a w moich rękach od października 2012 roku. Auto przedtem było sprowadzone z Francji.

Auto użytkowane jako jedyny samochód w rodzinie (nie licząc auta rajdowego). Starałem się więc, żeby było należycie sprawne i zadbane. Garażowany od początku. Serwisowany regularnie w serwisie Subaru w Piasecznie, jeździ na MOTULu 300V 10W50, zmienianym średnio co 7 tys. km.

Poza dwiema małymi imprezami (raz na torze w Lublinie jesienią 2014r. oraz raz na rallysprint Winter Cup na Służewcu zimą 2014r.), nie używałem go do sportu, także ze względu na koszty i ryzyko uszkodzenia (przypominam – jedyne auto w rodzinie ;-)). Do jazdy sportowej mam drugie auto rajdowe.

Ostatnie wymiany:
Olej MOTUL 300V 10W50 przy 165000km
Olej w skrzyni przy 150000 km
Nowe tarcze hamulcowe z przodu przy ok. 148000 km
Klocki hamulcowe przód i tył przy 157000 km

WRX do obejrzenia w Warszawie Wilanów. Na koszt kupującego istnieje możliwość przejrzenia samochodu w wybranym serwisie w Warszawie.
Proszę o telefony jedynie od zdecydowanych kupujących.

CENA WYJŚCIOWA: 33 500 PLN

Bartek
573 340 870
https://ssl.otomoto.pl/oferta/subaru-i ... 0909154305
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2015, o 05:09 przez bartoxb, łącznie zmieniany 4 razy.

Subaru Impreza WRX MY'03

bartoxb
0 gwiazdek
Auto: WRX MY'03
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [S] WRX MY'04 225KM, SERIA! ŚWIETNY STAN!

Post 22 wrz 2015, o 12:10

Upski
Subaru Impreza WRX MY'03

ODPOWIEDZ