Doinwestowany czarny Forester 2.0 z 2006 r.
- polska dystrybucja,
- drugi właściciel (od 2010)
- oryginalne 117kkm,
- bezwypadkowy,
- rygorystycznie serwisowany - tydzień po przeglądzie by Adam Osiak (standard + oleje dyfrów i skrzyni)
- bogata wersja (szyberdach, Momo, zmieniarka, etc)
- pedantycznie zadbane wnętrze
Auto na warszawskim Mokotowie.
Cena 24 900, sprzedaż na umowę kupna-sprzedaży, cena nienegocjowalna.
[S] Forester SG 2.0, MY06, PL, IIwł, serw, bzwp, 117kkm
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Forester SG 2.0, MY06, PL, IIwł, serw, bzwp, 117kkm
Forester został zarezerwowany do przyszłego wtorku (22.09). Do tego czasu oferta jest zawieszona. Jeśli auto wróci do puli poinformuję o tym niezwłocznie.
Drugi w kolejce, jeśli ogłoszenie bedzie aktualne prosze o informacje bo jeśli stan się zgadza jestem tego samego dnia i go biore :)
markos007 pisze:Drugi w kolejce, jeśli ogłoszenie bedzie aktualne prosze o informacje bo jeśli stan się zgadza jestem tego samego dnia i go biore :)

Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
no Panie Kolego Jasiem, mialo byc turbo burbo.... a tu co? ;)
Ano miało być, ale podobno egzemplarz warty grzechu więc... Chociaż i tak szanse nikłe na zakup a jeszcze pewne H6 mnie kusi... - zobaczymy jak to będzie :)
Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
Forester sprzedany. Gratuluję forumowemu nabywcy i życzę tysięcy kilometrów radości z eksploatacji maszyny!