(K) kupię SVX'a

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Łojec
0 gwiazdek
Auto: SVX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

(K) kupię SVX'a

Post 19 wrz 2015, o 20:01

Witam, Stara miłość nie rdzewieje i dlatego ponieważ bo gdyż zdecydowałem się kupić kolejny raz ten model Subaru.
Proszę o info pod adres: [email protected]

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 4 razy
Polubione posty: 7 razy

Re: (K) kupię SVX'a

Post 19 wrz 2015, o 20:14

A jaki Cie interesuje (stan) i ile jesteś w stanie zapłacić?

Łojec
0 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 20:26

Rozpatrzę każdą ofertę. Najchętniej kupiłbym auto od świadomego użytkownika, stąd ogłoszenie na Forum, bo
zależy mi na możliwie najlepszym stanie mechanicznym... + historii dot. skrzyni biegów jeśli już ją naprawiano/wymieniano.
Rdzawe akcenty nie są dla mnie ograniczeniem- mogę odrestaurować budę tak jak to wcześniej robiłem.
Równie dobrze kupię tzw. lalkę.
Budżet 9-29 tys.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 20:38

To mój się nie zmieści.
Stoi mi zabytek w garażu, taki, że wszyscy SVX-owcy zazdroszczą, ale że nagle dwójka dzieci, dwie rajdówko-wyścigówki (w tym jeden svx), auta na codzień, to rozważam oddanie zabytka w odbre ręce. Z tym, że za 29 tys. go nie oddam ;-) Ale z tym budżetem znajdziesz fajne auto ;-)

Łojec
0 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 20:47

"zabytków" u mnie w garażu nie brak. SVX'a szukam do jazdy w długie trasy. Znasz realia naszego polskiego rynku i poziom wiedzy + zamożności potencjalnych nabywców. Jedynie "galeria klasyków" stwarza szansę Sprzedającemu na uzyskanie przybliżonej do poziomu cen europejskich wartości w przypadku białego kruczka... np. ja tak miałem sprzedając wyjątkową Toyotę Mr2 aw 11 z dłubnietym sercem 4a-ge

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 20:51

Więc na pewno w swoim budżecie znajdziesz auto, które i będzie jeszcze znośnie wyglądało i jeździło w miarę bezawaryjnie. Choć trzeba rozglądać się bardziej na mobile.de i czy autoscout.24.pl niż na allegro.pl
A jak wygląda nasz rynek wiem. Dlatego mój stoi w garażu i czeka na lepsze czasy, bo patrząc na ogłoszenia, nawet te europejskie, to ten mój wart jest górnych limitów cen ;-)

Łojec
0 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 21:03

Oj... Jeśli chcesz jak najmniej stracić lub przy odrobinie szczęścia coś zarobić na posiadania wyjątkowego auta to w naszym kraju możesz zdecydowanie ułatwić sobie zadanie nabywając okazyjnie 30'sto letnie auto z gwiazdą na masce lub. np. BMW 850. "Bo tutaj jest jak jest, po prostu i Ty dobrze o tym wiesz..." ;-)

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 21:05

No tak. SVX szukałem przez 1,5 roku. Ale właśnie takiego, jak mam. Oryginalnego, zadbanego, nie zamęczonego. I 850 kilka razy mignęła mi przed oczami. Wiem, że na 850 można zarobić. Ja na SVX tylko nie chcę stracić ;-)

Łojec
0 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 21:09

Zarobek na 850, mercach czy 12'sto garowych beemkach ściąganych z Japonii to niezły sposób na biznes :-> Gdzie tym autom jednak do urody SVX.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 21:12

Do urody, klasy, wyjątkowości i stylu ;-)

Łojec
0 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 21:15

dokładnie... :thumb:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 21:33

A to moje piękności ;-)

Obrazek

Łojec
0 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 22:05

nie jest ostatni ;-)

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 19 wrz 2015, o 22:07

Łojec pisze:nie jest ostatni ;-)
Tego Ci życzę ;-)

adixi1
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Kosmodrom

Post 23 wrz 2015, o 08:30

Jak cos gdzieś znajdę lub usłyszę to dam znać.

Duniek
2 gwiazdki
Auto: tak brzydkie, że aż ładne
Polubił: 1 raz

Post 23 wrz 2015, o 11:30

Cena pewnie wyższa, ale może warto zadzwonić: http://olx.pl/oferta/subaru-svx-CID5-ID ... e1c2943fa9

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 23 wrz 2015, o 11:40

Czyżby jbond i moja skrzynia? :roll:

Łojec
0 gwiazdek

Post 23 wrz 2015, o 21:02

Dorzuciłem tego SVX'a sprzedając białego. To ja go ściągnąłem z Białegostoku.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 23 wrz 2015, o 21:29

Hmm. O białym nie słyszałem. Ale sprzedaje Dariusz, czyli wszystko wskazuje na jbonda, który brał ode mnie do niego skrzynię (wyleciała po swapie na mt).

Łojec
0 gwiazdek

Post 23 wrz 2015, o 22:17

Biała perła z palety Lex'a + ciemo-brazowe Roty. Dach i klapa kufra pomalowana w czarny fortepian. Kupił oba Forumowicz z okolic Olsztyna, na przełomie 2013/2014. Białego kupiłem w W-wie od Muzyka, który jest zakochany w SVX'ach. Teraz też oferuje na sprzedaż białego. Tak w b. dużym skrócie.

adixi1
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Kosmodrom

Post 24 wrz 2015, o 17:24

Białego to chyba Lester próbuje sprzedać już któryś raz z rzędu. Widziałem ten samochód ostatni raz ponad 2 lata temu, prezentował się pięknie. Nie cały rok temu oglądał go Kade z kropki, ale się na niego jednak nie zdecydował, bo miał jakieś tam zastrzeżenia.

BTW, Konto usunięte oszalałeś??

Łojec
0 gwiazdek

Post 24 wrz 2015, o 21:29

Drodzy, jakiś czas temu kupiłem innego białego (USDM'a) od Lestera. Odrestaurowałem auto + dodałem tu i tam lakier czarnego fortepianiu Roty, multimedia itd.
Teraz, tzn. od około 2 lat Lester oferuje innego białasa, sprowadzonego ze Szwajcarii

ODPOWIEDZ