(S) Impreza GD kombi 2002r 125KM
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
(S) Impreza GD kombi 2002r 125KM
Witam z bolem ale wystawiam swoja impreze na sprzedaż. Kilka slow o aucie. W kwietniu br. zalozylem gaz i zrobiłem od tego czasu 37000 km glownie autostrady. Utrzymanaw nie nagannym stanie elementy zawieszenia poliuretanowe czerwone.
Wszystko bylo by ok ale słychać w silniku ze odzywa sie panewka. Moze ktos ma silnik na przekladke albo jakies czesci to moze sobie sprawic fajne autko.
Do nowego roku cena ok. 11k puzniej oddaje auto do remontu.
Jak by ktoś byl chetny to zrobie jakies zdjecia i wysle jakis szerszy opis.
Wszystko bylo by ok ale słychać w silniku ze odzywa sie panewka. Moze ktos ma silnik na przekladke albo jakies czesci to moze sobie sprawic fajne autko.
Do nowego roku cena ok. 11k puzniej oddaje auto do remontu.
Jak by ktoś byl chetny to zrobie jakies zdjecia i wysle jakis szerszy opis.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Re: (S) Impreza GD kombi 2002r 125KM
później będzie inna cenastrokus20 pisze:puzniej oddaje auto do remontu.
.

a co to znaczy "puzniej"? Może chodziło o później? Cena jak za samochód do remontu kosmiczna, sprawne bugi w kombi po tyle chodzą :)
Po pierwsze od kiedy zdanie się zaczyna z małej litery??. Ja źle napisałem ale ty tez nie piszesz poprawnie.
A co do ceny to może jest trochę za wysoka, ale jak popatrzę na inne ogłoszenia takiego samego auta z pogniłymi jak w fiacie nadkolami to aż się słabo robi. A jeszcze cena 14-15k za to.
Może i nie sprzedam teraz za ta kwotę, ale przynajmniej będę dalej się cieszył jazdą subaru.

A co do ceny to może jest trochę za wysoka, ale jak popatrzę na inne ogłoszenia takiego samego auta z pogniłymi jak w fiacie nadkolami to aż się słabo robi. A jeszcze cena 14-15k za to.
Może i nie sprzedam teraz za ta kwotę, ale przynajmniej będę dalej się cieszył jazdą subaru.

Bloby kombi za 14-15 widziałem, buga jeszcze nie. Za 12k można kupić buga kombi z gazem, jak się ma trochę szczęścia to nawet sedana. Wiesz ile kosztuje remont tego silnika?
Wiem ze remont nie jest za bardzo oplacalny. Ale jak nikt nie ma wartego uwagi silnika to co poradzisz. Moze kolo 3-4 k starczy.
Aż taki deficyt ? Jak ja wymieniałem 1,5 roku temu, to kupiłem praktycznie od ręki.strokus20 pisze: Ale jak nikt nie ma wartego uwagi silnika to co poradzisz.
- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Nówka sztuka za 5 tysia wisi na portalu
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Faktycznie na ten nowy za 5k też patrzyłem.
Niby są jakieś silniki, ale wydać 2k za silnik plus transport plus przekładka i inne rzeczy. to się zrobi kolo 2.5 -3k zł. A i tak nie ma 100% pewności co to za silnik. Czy nie jest w gorszym stanie jak mój.
Później wyciąganie i znów wysyłka.
Chyba ze na forum się ktoś znajdzie z pewnym motorem to ok.
Jak zrobię remont swojego to może chociaż będę miał jakąś pewność.
Po nowym roku się okaże.
Niby są jakieś silniki, ale wydać 2k za silnik plus transport plus przekładka i inne rzeczy. to się zrobi kolo 2.5 -3k zł. A i tak nie ma 100% pewności co to za silnik. Czy nie jest w gorszym stanie jak mój.
Później wyciąganie i znów wysyłka.
Chyba ze na forum się ktoś znajdzie z pewnym motorem to ok.
Jak zrobię remont swojego to może chociaż będę miał jakąś pewność.
Po nowym roku się okaże.
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Nie ma czegoś takiego jak gwarancja rozruchowa ?

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Pewnie jest ale za zalozenie wyciągnięcie silnika i wysylke to trzeba i tak zapłacić.
Silnik do GX'a za 5tys to jakiś kosmodrom Bajkonur
Ja dałem 1,5tys za silnik z przebiegiem ~100tys km.

- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
To chyba remont na oemowych gratachWRC fan pisze:Silnik do GX'a za 5tys to jakiś kosmodrom Bajkonur![]()

Jeździć nie umiem, ale się staram