[S] Subaru Impreza WRX 2006

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Rysiek_73
0 gwiazdek
Auto: Impreza WRX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Subaru Impreza WRX 2006

Post 27 sty 2016, o 21:08

Szanowne Koleżanki i Koledzy !

Mam do sprzedania ładne i zadbane Subaru Impreza WRX z 2006 roku. Właścicielem auta jestem od grudnia 2008 roku. Auto ma przejechane obecnie 106 000 mil (wersja z USA), z czego ja przejechałem około 70 000 mil. Kolor auta - srebrno-złoty. Wyposażenie auta:
- skórzane, kubełkowe fotele przód
- skórzana kanapa z tyłu
- radio+CD+magnetofon (oryginalne Subaru Europa)
- klimatyzacja
- liczniki wersji europejskiej
- szyberdach
- zestaw bluetooth Parrot
Wersja z silnikiem 2.5 turbo. Samochód za moich czasów nie miał żadnych przygód / wypadków. Samochód był na bieżąco serwisowany. Olej i filtry wymieniane co 7 000 km. Dwa lata temu wymienione było całe zawieszenie z przodu. Jeżdżony stałe na PB 98. Nic w aucie nie było tuningowane !
Samochód był przeze mnie używany jako fun car i auto do zapoznania podczas rajdów. Jako człowiek dojrzały :-) nie katowałem samochodu, nawet w trakcie zapoznania przed rajdami.
Na dzień dzisiejszy nie widzę żadnych elementów, które wymagałyby naprawy. Pewnie za chwilę trzeba będzie zajrzeć do sprzęgła, bo już przebieg jest zacny. Auto do obejrzenia w Krakowie.
Chętnie rozważę zamianę na Imprezę GT. Pytanie o cenę i szczegóły na maila: [email protected]

ODPOWIEDZ