Rocznik:2005
Pierwsza Rejestracja: 31 marzec 2006
Przebieg: 220 tyś km
Cena: 26 tysięcy. Do komplecie opony letnie oraz zimowe.
Zdjęcia:
Auto pochodzi z polskiego salonu. Jestem 3 właścicielem auta. Zakupiłem w styczniu 2015 roku. Auto bezwypadkowa, zadbane. Oprócz widocznych na zdjęciach 2 drobnych obtarciach, nie ma powinno mieć żadnych ukrytych wad. W aucie wymieniłem bardzo duży części eksploatacyjnych. Do zrobienia jest błąd komputera dotyczący otwarcia/zamknięcia prawego zaworu EGR. Raczej upierdliwa pierdółki, która nie wpływa na jazdę.
1) Komplet tarcz przód oraz klocki. Założyłem większe jarzma od Forestera XT, dzięki temu weszły większe tarcze. Odczuwalna poprawa siły hamowania
2) Komplet tarczy tył oraz klocki
3) Sprężyny tył marki Lejserfors Heavy Duty. Fabryczne Kayaby przy duży obciążeniu tyłu powodowały jego osiadanie.
4) Hak marki Thule
5) Rozrząd + pompa wody
6) Pompa dodatkowego powietrza
7) Zaślepiono zawory EGR w celu rozwiązania problemu z często spotykanym w tym modelu błędem komputera dotyczącym tychże zaworów.
8) Podłączyłem do fabrycznego radia odtwarzacz MP3
9) Zainstalowano czujniki tylnego parkowania
10) Przyciemnione szyby
11) Kratka z tyłu
12) Na zdjęciach nie widać rolety ale jest jak najbardziej dostępna.
13) Poprzedni właściciel wymienił sprzęgło i zmieniło koło 2 masowe na 1 masowe.
Najważniejsze wyposażenie dodatkowe: tempomat, podgrzewane fotele przednie, klimatyzacja automatyczna, tapicerka materiałowa i wiele innych.
Auto serwisowałem w 4motors w Piasecznie. Przez cały okres trzymałem samochód w garażu (u poprzedniego właściciela auto również było garażowane. Sprzedaję, gdyż:
1) Powiększyła mi się rodzina (2 dzieciaków),
2) Na oku mam Forda S-Max 2.5T 220 KM
3) Z ceny nie zejdę, bo włożyłem w auto sporo kasy. Jak nie znajdzie się żaden entuzjasta to jakoś przeżyjemy bez tego dodatkowego miejsca w S-maksie .
[S] Legacy IV 2.0 DOHC 165 KM Kombi.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!