[K] Kupie Subaru Impreze GT najlepiej MY99 lub MY00

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
BaDi128
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[K] Kupie Subaru Impreze GT najlepiej MY99 lub MY00

Post 29 mar 2016, o 21:31

Jesli jest ktos w posiadaniu uczciwego egzemplarza GTka na sprzedaż to proszę o info.
Samochód ma służyć do weekendowych wyjazdów w plener i okazjonalne wyjazdu na imprezy motoryzacyjne ( WRC, ERC , RSMP ..itp ) w PL i poza. Dlatego ważne by technicznie był sprawny , lub nie sprawny ale w adekwatnie niższej kwocie by opłacało sie go wyremontować. Oczywiście im mniej rdzy tym lepiej.
Odnośnie budy to najlepiej sedan ale kombik też może być ;)

Czekam na propozycje

parmat
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza GT

Re: [K] Kupie Subaru Impreze GT najlepiej MY99 lub MY00

Post 30 mar 2016, o 18:14

Kolego a ile masz przeznaczone na GTka?

BaDi128
0 gwiazdek

Post 30 mar 2016, o 21:17

Około 20k

parmat
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza GT

Post 30 mar 2016, o 22:48

Za 20k kupisz, ale nie bedzie to egzemplarz Twoich marzeń:) za zdrowego GTka trzeba dać około 25.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 37 razy
Polubione posty: 76 razy

Post 30 mar 2016, o 22:51

I 30 i 48 , tak se możemy wyliczać...

BaDi128
0 gwiazdek

Post 31 mar 2016, o 16:36

Za egzemplarze kolekcjonerskie to pewnie można słono zapłacić, ja szukam uczciwego egzemplarza do poprawek. Mam juz troche doświadczenia w odrestaruowywaniu starych samochodów, a jak zrobie cos sam to przynajmniej bede mial pewność że jest ok, niestety przy zakupie używanego samochodu trzymam sie zasady ograniczonego zaufania. Mam nadzieje że nikogo nie urażę ale w większości przypadków jakie znam to samochody są "igiełki" tylko lać i jeździć a kwiatki wychodzą po jakimś czasie i człowiek sie tylko niepotrzebnie nawk.... :)

cypkenzie
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester MY'04 był teraz Impreza GC8

Post 10 kwie 2016, o 12:18

Hej
Mam takie auto na sprzedaż.
Auto kupiłem od forumowicza Michała bądź Marcina Bojdo.
Na bank są jakieś wątki o odbudowie tego auta.
Poniżej umieszczam opis napraw który przesłał mi Bojdo, pisownia oryginalna:
" Na pierwszy ogień poszedł magiel ( okrutny luz + stuki + brak wspomagania ), z nadzieją na uratowanie magla oddałem do firmy która się tym profi zajmuje. Szybko dowiedziałem się, że mój magiel jest tak zjechany, że zęby pokruszone w środku i nie nadaje się do regeneracji. Poszukiwania na biegu za maglem bo auto wisiało na podnośniku. Zakupiłem używany magiel - zawiozłem do firmy i padła decyzja o regeneracji magla, który zakupiłem gdyż nie był pierwszej świeżości...
Po zabiegu - pompa wspomagania ruszyła ( wcześniej po zalaniu płynu strasznie wyła ) stuki ustały, a wspomaganie wróciło ! - pięknie.
Olej, filtry, łączniki, Wymiana świec.
Poczyściłem tu i tam / przepustnica / krokowiec / przepływka
Wleciały nowe sworznie i gumy w zawieszeniu - łączniki przód i tył oraz gumy stabilizatora
Przyszła pora na nieszczelności + nowe wężyki podciśnieniowe oraz IC z WRX wraz z DV, nowy pasek alternatora i klimy."
A teraz co ja zrobiłem:
Impreza odkąd ją kupiłem zrobiła może 1000km. Zmieniłem akumulator, nowe opony CrossClimat, nowy filtr oleju STI, nowy olej Millers.
Czy jesteś zainteresowany ?
Pozdrawiam,
Łukasz
ps: zależy mi na czasie więc negocjujmy.
pzdr

Lukas
Większa mapa

ODPOWIEDZ