Serdecznie polecam.. Auto w super stanie
Sprzedam subaru Forester 2.0 Diesel 2009 Confort ful opcja bez skóry .. 220000 km, Czarny metalik . Nowy silnik - short block + sprzęgło + dwumasa.
Na nowym silniku przejechane tylko 20000 tys wymieniony short Block w salonie subaru u Dukiewicza . Jestem pierwszym właścicielem . Auto miałem w Leasingu. Samochód bezwypadkowy .. Sprzedaje bo kupiłem nowego Forestera a dla żony , która dzis nim jeździ jest za duzy i kupuje jej XV.. Ksiazka gwarancyjna od nowości : serwisowane u Kopra i dukiewicza
Stan bardzo dobry auto przed sprzedażą bedzie wypolerowane i wymienione gumy drążków stabilizatora .. Nowy akumulator i Nowe opony Letnie . dołożę jeszcze Zimowe . Jeżeli komus bardzo zależy to zostawię instalacje
Cena do zapłaty 33000 zł. Faktura marza .. Naprawdę polecam auto w codziennym uzytkowaniu ,, Przy okazji dorzucę zdjęcia ..
Kontakt 506009721 .. Lokalizacja Mińsk Mazowiecki . Auto od piatku bedzie dostępne w Sulejówku..
Cena tego rocznika w tym przebiegu kształuje się od 30000 d o 40000 zł .. Myślę że cena w której sprzedaję jest atrakcyjna
Forester 2.0 2009 Nowy silnik 1 właść. bezwypadkowy
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!