Subaru Forester 2.0X 125KM
Przebieg: 176500 km - oryginalny udokumentowany książką ASO, książka instalacji gazowej
2004.10 kupiony w polskim salonie, pierwsza rejestracja
2009.03 samochód zmienił właściciela
2009.10 105000 km wymiana rozrządu
2011.03 128000 km zostałem 3 właścicielem
2011.06 130000 km założony LPG, na wtryskiwaczach HANA - założony i serwisowany u Jako w Wa-wie. Pełna dokumentacja przeglądów z wpisami w książce gwarancyjnej.
Ostatni przegląd + wymiana filtrów przy 175500 km - marzec 2016
2013.06 wymiana tylnego zawieszenia: sprężyny i amortyzatory KAYBA, regulacja zaworów - Subaru Bajeczna
2015.09 zabezpieczenie tylnych nadkoli, zrobione cynowanie w miejscu gdzie oryginalnie są gumy, zbierające brud i osad
Pozostałe wymiany: łącznik stabilizatora, pierwsza sonda lambda DENSO, płyny, filtry, tarcze, klocki,
Dwa komplety kół z alufelgami
letnie 16" OZ Racing - opony po jednym sezonie
zimowe 15"
Cena do negocjacji
Kontakt: marekmb (małpa) gmail.com 50825971dwa
Zdjęcia:
http://otomoto.pl/oferta/subaru-foreste ... 099ca4b7bd
[S] Forester II 2.0X 2004 benzyna+LPG
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Forester II 2.0X 2004 benzyna+LPG
Przepraszam, że Ci się wtrącam w ogłoszenie, ale mam podobnego, z 2003 (bardzo fajne auto, polecam!mabi pisze: zabezpieczenie tylnych nadkoli, zrobione cynowanie w miejscu gdzie oryginalnie są gumy, zbierające brud i osad

Mimo regularnego czyszczenia gum dało się zauważyć, że coś się zaczyna dziać. Sam dostęp jest bezproblemowy jeśli chodzi o weryfikację i czyszczenie. Natomiast żeby zrobić zabezpieczenie trzeba było element zdemontować.
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
- cypkenzie
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester MY'04 był teraz Impreza GC8
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hej Witaj
Czy ogłoszenie jest aktualne i czy w grę wchodzi zamiana na Imprezę GT GC8 z 1999 roku ?
pzdr
łukasz
Czy ogłoszenie jest aktualne i czy w grę wchodzi zamiana na Imprezę GT GC8 z 1999 roku ?
pzdr
łukasz