Hej,
jak w temacie - mam do sprzedania Imprezę WRX m.y. 2001, rok produkcji 2000, wersja europejska.
Szczegóły tutaj: http://allegro.pl/subaru-impreza-wrx-2- ... 90679.html
W skrócie - Impreza ma już swoje lata, więc nie jest w stanie idealnym. Blacharka nosi ślady typowego miejskiego zużycia i pojawia się rdza na nadkolach, ale jako że był to mój podstawowy środek lokomocji przez ostatnich 6 lat to starałem się o niego dbać szczególnie pod kątem mechaniki. Zajmowali się nim panowie z Bajecznej, potem 4turbo a ostatnio serwis na granicznej w Józefowie.
Pierwotnie sprowadzone z Niemiec i wzięte w leasing na firmę przez pierwszą właścicielkę, potem przez chwilę w rękach handlarza i od 6 lat w moim posiadaniu - pozbyłem się ciężarowej homologacji i zrobiłem z niego w papierach osobówkę.
Teraz najwyższy czas się rozstać. Robię to z bólem serca, ale cóż, lepiej żeby trafiło w dobre ręce a nie czekało na lepsze czasy. Półtora roku temu zrobiłem porządek z kilkoma bolączkami a od roku bardzo mało nim jeżdżę, więc mimo sentymentu postanowiłem je sprzedać. Szkoda, żeby stało.
Auto nie miało żadnych poważniejszych dzwonów. Miało stłuczkę z Volvo XC60 w garażu podziemnym - po tej stłuczce wymieniona została chłodnica, lampy, maska i przedni zderzak.
Auto ma zawieszenie w niezłym stanie - amortyzatory KAYABA z tyłu wersja sport (regulowana) z przodu bez regulacji. Silnik nigdy nie dłubany - 206500 przebiegu, wymieniony rozrząd przy 200000.
Auto miało założony przez większość życia końcowy tłumik supersprint, ale przerdzewiał, więc podczas wspomnianej wyżej wizyty w serwisie wymieniłem go na jego własny, oryginalny - pierwsza właścicielka zachowała go i udało mi się go od niej dostać - kontaktowałem się z nią jak zmieniałem homologację na osobową.
Na zdjęciach w ogłoszeniu Subaryna stoi na felgach 16' i oponach zimowych continental. Mam do niej oryginalne felgi 17' z oponami Bridgestone 050A i dodatkowo komplet felg stalowych z oponami całorocznymi. Oprócz tego mam jeszcze bagażnik dachowy, który mogę dorzucić za niewielką dopłatą.
Samochód jest do obejrzenia w Warszawie.
Cena do negocjacji.
Chętnych zapraszam do kontaktu pod nr 606661575
[S] Impreza WRX bugeye kombi 2000 r. benzyna
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!